Stichting 't Verzetje Wilbertoord is uitgedaagd om het Nederlands record sjaal breien te verbeteren. We moeten minimaal 8 kilometer breien en hiervoor is heel veel wol nodig. Wie kan ons hierbij helpen?

Alle soorten wol is goed. Voor informatie: Tel: 06 30 53 01 03.

GEZOCHT: Wij, woonachtig in Langenboom, zoeken in de buurt van Langenboom een logeerstal voor het paard van onze dochter gedurende de kerstvakantie. Onze dochter en paard wonen in Noord Holland en willen 2 weekjes tijdens de kerstvakantie samen bij ons doorbrengen. Concreet zoeken wij een stal met bij voorkeur een buiten  uitloop mogelijkheid. Als je een plekje weet, laat ons horen: Bel of WhatsApp naar Marian 06 48 76 17 57.

Gezocht: weckpotten/ -flessen. Ik kom ze graag bij u ophalen en ga ze met liefde weer gebruiken! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06 30 38 40 89.

Voor de restauratie van Kasteel Aldendriel en het in kaart brengen van de bouwhistorie en geschiedenis van het kasteel ben ik op zoek naar informatie over het kasteel. Denk hierbij aan oude ansichtkaarten, foto’s, (informatie)boekjes of artikelen en natuurlijk verhalen over gebeurtenissen en anekdotes. 
Heeft u iets thuis liggen of wilt u graag uw verhaal vertellen dan hoor ik het graag! Je kunt mij bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06- 22 86 06 26.

Appels, peren, aardappels en eieren te koop aan de Rechtestraat 6 in Wilbertoord. Ook zijn er appels voor appelmoes. Elke dag open vanaf 09.30 uur. 
Familie Philipse tel. 0485-478630.

Gezocht Weck potten: Wie kan mij blij maken met Weck potten? Heeft u ze nog staan en doet u er niets meer mee? Ik neem ze graag over. Lisette 06 41 11 74 45.

TUINHULP gevraagd in Langenboom ter ondersteuning van onze tuinmannen. Goede betaling per uur. Voor meer informatie: 06 30 99 61 69.

Gevraagd: Jan van Haasteren puzzels om te ruilen of om over te nemen. Liefst 1000 of 1500 stukjes. Meer info tel: 06 33 02 48 82 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor onze bejaarde shetlander die momenteel alleen staat zijn wij op zoek naar een plaatsje / weide in Mill, waar zij samen zou kunnen/mogen staan bij andere ponies om daar haar laatste tijd door te brengen. Tel. 06 11 11 04 78.

Gratis klusser voor kleine klusjes bij ouderen. Denk aan, schilderijtjes en schapjes ophangen, stopcontact vervangen / aanleggen, sloten vervangen, aanrechtdeurtjes afhangen, hulpbeugels op toilet / badlamer monteren en meer van dit soort klusjes. Gratis is ook echt gratis met uitzondering van onderdelen die aangeschaft dienen te worden om een klusje te klaren, dit wordt uiteraard vooraf besproken.
Ouderen kunnen mij mailen met een klusje op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

GRATIS hobby varkensmest, aangeleverd in afgesloten 60liter ton. Beschikbaarheid 1x p.mnd. Ideaal voor (moes-)tuin. 06 10 19 03 91.

SwomWensBus oftewel BoodschappenPlusBus voor individuele en/of groepsritten. Neem voor reserveren of informatie contact op met de coördinator via 06-83329484.

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant Gemeente Mill en Sint Hubert uiteraard van harte welkom. 

Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten en stuur uw prikbordberichten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..