Op woensdag 16 november en op woensdag 23 november is er een live uitzending van het Udens College: UC More | Inside.

Deze uitzending geeft een inkijkje in de school voor leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders. Zij kunnen de uitzending vanuit huis bekijken. Op 16 november is de uitzending van de sector vmbo en op 23 november zijn de sector havo/vwo en Waldorf Uden op het scherm thuis te zijn. 

Inkijkje in dagelijkse praktijk

Tijdens de live stream hoor en zien de kijkers meer over de dagelijkse praktijk op de middelbare school. Zo vertelt de ene leerling over de fietstocht naar school, of over de lesvakken en laat de ander het favoriete pauzeplekje zien. Ook praten een leerling en coach over coaching op het Udens College, omdat iedere leerling een coach heeft. Natuurlijk is er ook informatie over de verschillende brugklassen en zien de basisschoolleerlingen meer van de school via leuke video’s.

Link naar de live uitzending

UC More | Inside is via een stream te volgen en start om 19.30 uur. De link naar de uitzending is te vinden op www.udenscollege.nl en in de open dag app. Aanmelden is niet nodig.  

Meer activiteiten

UC More | Inside is één van de kennismakingsactiviteiten van het Udens College. In januari en februari zijn er VIP-tours voor groep 8-leerlingen (er is dan geen open dag). In juni is er een open middag in festivalsfeer voor groep 7-leerlingen: 7th Wednesday. Meer informatie over alle activiteiten is te vinden op www.udenscollege.nl.