Op 1 december aanstaande bestaat De Neije Krant precies 10 jaar. Op 1 december 2012 verscheen de eerste uitgave van deze huis aan huiskrant met nieuws en informatie voor en door inwoners in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord.

Om dit jubileum samen met alle inwoners van de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert te vieren, is er een unieke actie bedacht waarmee iedereen kans maakt op leuke prijzen. De hoofdprijs is kerstboodschappen doen bij Albert Heijn van de Ven in Mill ter waarde van 250,- euro. Daarnaast zijn er nog tal van andere leuke prijzen.

Uniek lotnummer

Komende week (25 of 26 november) ontvangt iedereen samen met De Neije Krant een uniek lotnummer in de bus. Voorzie dit lot van uw naam en adresgegevens en gooi het VOOR 1 december in de speciale Neije krant bus bij één van de vijf gemeenschapsaccommodaties in het verspreidingsgebied van De Neije Krant:

  • Cultureel Centrum Myllesweerd Mill
  • Wijkaccommodatie de Wester Mill
  • Gemeenschapsaccommodatie de Wis Langenboom
  • Gemeenschapsaccommodatie de Jachthoorn Sint Hubert
  • Gemeenschapsaccommodatie de Wilg Wilbertoord

Meer loten

Wilt u extra lotnummers om nog meer kans te maken op één van de tien verschillende prijzen en om De Neije Krant te steunen? Dan kunt u a 1,- euro lotnummers bijbestellen. Bel of app daarvoor naar de redactie via 06 10 838 612 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt dan telefonisch of per mail (na betaling) extra nummers die voorzien van uw gegevens door de redactie zullen worden toegevoegd aan de overige ingeleverde loten. 

Op donderdag 1 december zal wethouder David Sölez van de gemeente Land van Cuijk uit alle ingeleverde loten 10 winnaars trekken. Wethouder Sölez is gebiedswethouder voor het gebied waar ook de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert onder valt en wat dus het verspreidingsgebied is van De Neije krant. Prijswinnaars ontvangen na de trekking bericht rond de gewonnen prijs.