Al sinds maart 2012 is Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill actief met theatershows en films. Maar ook organiseren ze diverse andere activiteiten en weten anderen Myllesweerd te vinden om er eigen activiteiten en evenementen te organiseren.

Naast een aantal betaalde krachten doet Myllesweerd voor veel zaken een beroep op hun vrijwilligers. Via onder andere De Neije Krant stellen we deze graag aan u voor.

Dit is onze vrijwilliger Koen Teunesen, 26 jaar jong en woonachtig in Mill. Koen is al zo’n 7 jaar vrijwilliger bij Myllesweerd op het gebied van techniek. Hij helpt mee met het verzorgen van het licht, geluid en de techniek bij onze voorstellingen en evenementen.

Koen is destijds bij ons binnen gelopen a.d.h.v. een oproep in de krant. Na een gezellig praatje leek het hem leuk om eens mee te draaien, zeker ook door zijn interesse in geluid en techniek.

Het “vrijwilligerswezen” is hem met de paplepel ingegoten. Zijn vader is ook altijd erg actief bij verschillende verenigingen in Mill. 

In het dagelijks leven werkt Koen fulltime als hardware engineer bij een Elektro technisch bedrijf. Daarbuiten is hij “gewoon graag bezig”, zoals hij zelf zegt. Is het niet bij de tennisvereniging (waar hij ook vrijwilligerswerk doet), dan is hij wel bij Myllesweerd waar hij lekker aan het hobbyen is met de techniek. 

“Het blijft elke keer weer een uitdaging. We zijn een relatief klein theater, maar willen graag aan de hoge verwachting van de artiesten voldoen. We zetten alles op alles om die wensen, op technisch gebied, te vervullen. Elke keer weer fijn als het gelukt is. Als hierbij jouw interesse ligt, dan kun je hier super veel leren”, aldus Koen.

Jouw interesse ook gewekt en wil je ook een steentje bijdragen? Op het gebied van techniek, maar ook op het gebied van horeca zijn wij nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Een dag of avond meekijken/-draaien is altijd mogelijk! 

Loop gerust even binnen bij Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Liever telefonisch contact? Bel 0485-454366 of mail Chris Swijnenberg voor meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

PS Wat leuk is... Deze mooie foto van Koen is gemaakt door ook weer een vrijwilliger van Myllesweerd, Toon Willems.