OOvB adviseurs en accountants heeft besloten om een nieuwe vennoot aan te stellen als uitbreiding van het leidinggevend team. De nieuwe vennoot is Mark Hol AA, 40 jaar en woonachtig in Venray.

Mark is geen onbekende voor OOvB en haar relaties. Hij is reeds sinds 2014 actief als accountant vanuit de OOvB vestiging in Wanroij.

Naast zijn rol als sparringpartner en adviseur voor vele klanten en relaties zal Mark Hol ook leidinggevende taken op zich nemen om de kwaliteit en professionaliteit van de OOvB organisatie te versterken. 

De officiële toetreding van Mark Hol zal bekrachtigd worden per 1 januari 2023.

Over OOvB adviseurs en accountants

Bij OOvB hebben we een sterke betrokkenheid met ondernemers. Als geen ander weten wij dat niet cijfers, maar menselijk talent het verschil maakt in een bedrijf. We doen er dan ook alles aan om het ondernemerstalent van onze klanten verder te ontwikkelen. Door ze te ontzorgen op het gebied van financiën, fiscaliteit en recht, maar ook door dienstbaar te zijn met kennis en middelen die bijdragen aan goed en onderscheidend ondernemerschap. Dat doen we elke dag opnieuw, met ruim 130 medewerkers, vanuit de OOvB vestigingen in Cuijk, Wijchen, Wanroij, Heesch en Uden.