Mark Derks (links), Han Lavrijssen (rechts). (Foto: Monique van Loon)

Maandag 12 december nam Mark Derks afscheid van de Dorpsraad. Mark was sinds de oprichting van de Dorpsraad Sint Hubert in 2014 bestuurslid.

Hij stond aan de wieg van de Goede Doelen Week, was penningmeester, lid werkgroep onderwijs en beheerder van de website. Voorzitter Han Lavrijssen bedankte Mark voor zijn tomeloze inzet en wens hem succes met zijn nieuwe bedrijf. 

Zorg voor elkaar

Hoe kunnen bewoners elkaar met raad en daad bijstaan in de toekomst? Met die gedachte is er een initiatiefgroep uit het dorp opgestaan om te kijken naar de mogelijkheden. Het idee is dat er gezamenlijk tien tot vijftien woningen gebouwd zullen worden in een wijkje(huur of koop) waar men zelfstandig woont, maar oog voor elkaar heeft. Interesse? Denk mee en neem contact op met Wim Verbruggen op 06-22114049.

Nieuwjaar

Het eerste doek in de nieuwe entrees aan de Pastor Jacobsstraat hangt er. Volgend jaar volgen aankondigingen van activiteiten. De Dorpsraad Sint Hubert wenst iedereen fijne feestdagen en een heel goed 2023. De vergaderdata voor 2023 staan vermeld op de www.dorpsraadsinthubert.nl. Bezoekers zijn van harte welkom op het openbare deel van 20:00 tot 20:45 uur.