2 antieke glas-in-loodramen 80x39 cm. Eentje heeft een reparatie nodig. Beide meenemen. Af te halen voor een mooi bloemboeket bij Anny Pennings Hoogveldseweg 35A in Mill. Tel. 06 11 27 85 91. Graag op afspraak.

Gevraagd invalhulp voor de huishouding - In het centrum van Mill wordt een invalhulp gevraagd voor de huishouding, bij ziekte of vakantie van de vaste hulp. Het betreft een appartement op de begane grond. Sollicitant moet Nederlands kunnen spreken, lezen en schrijven. Informatie tel. 0653582862.

We zijn op zoek naar versterking van onze teams. Wat wij zoeken; medewerkers die in Mill flexibel en klantgericht kunnen werken bij diverse hulpvragers. Werkzaamheden zijn, begeleiding, verzorging en huishoudelijk werk. Het betreft werkzaamheden waarvoor men uit een persoonsgebonden budget zal worden betaald. Werktijden in overleg.
Voor meer informatie: 06 23 89 74 56.

Zin om 2023 te starten met schilderen? Bij atelier 'Voorts' (Sint Hubert) wordt geschilderd op de maandag-, dinsdag- en donderdagmorgen van 9.15-11.45 uur. Er wordt gewerkt met pastelkrijt, olie-, acryl- en aquarelverf. Je krijgt individuele begeleiding. Techniek en materiaalkennis komen ruimschoots aan bod, zowel voor beginners als gevorderden. We beginnen in week 5. 
Voor meer info kun je bellen/mailen met 06 49 84 82 60 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Handige Harrie heeft tijd over – Ik ben gepensioneerd maar zou graag nog 2 dagen per week betaald werken. Ben in het bezit van alle rijbewijzen, VCA, code 95 en heftruck certificaat. 
Dus hebt u een leuke baan voor mij dan zie ik uw reactie graag in mijn mailbox: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zoeken in Mill of omgeving een tijdelijke huurwoning vanaf juli/aug voor ongeveer een half jaar. Minimaal 2 slaapkamers. Wie weet er iets voor ons? 
Je kunt ons bereiken op het nummer: 06 16 09 82 41.

Stichting 't Verzetje Wilbertoord is uitgedaagd om het Nederlands record sjaal breien te verbeteren. We moeten minimaal 8 kilometer breien en hiervoor is heel veel wol nodig. Wie kan ons hierbij helpen? Alle soorten wol is goed. Voor informatie: Tel: 06 30 53 01 03.

Voor de restauratie van Kasteel Aldendriel en het in kaart brengen van de bouwhistorie en geschiedenis van het kasteel ben ik op zoek naar informatie over het kasteel. Denk hierbij aan oude ansichtkaarten, foto’s, (informatie)boekjes of artikelen en natuurlijk verhalen over gebeurtenissen en anekdotes. 
Heeft u iets thuis liggen of wilt u graag uw verhaal vertellen dan hoor ik het graag! Je kunt mij bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06- 22 86 06 26.

GRATIS hobby varkensmest, aangeleverd in afgesloten 60liter ton. Beschikbaarheid 1x p.mnd. Ideaal voor (moes-)tuin. 06 10 19 03 91.

SwomWensBus oftewel BoodschappenPlusBus voor individuele en/of groepsritten. Neem voor reserveren of informatie contact op met de coördinator via 06-83329484.

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant (voormalige) gemeente Mill en Sint Hubert uiteraard van harte welkom op rekeningnummer: NL94RABO0175233810

Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten en stuur uw prikbordberichten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..