Je zorgverzekering is zo’n verplichte uitgavepost waar je eigenlijk altijd op moet proberen te besparen. Ondanks dat er door heel Nederland vele zorgverzekeraars zijn waar je terecht kun voor een zorgverzekering, is het ‘product’ eigenlijk overal hetzelfde: je maakt elke maand een bedrag over naar de zorgverzekeraar, je zorgpremie, zodat je altijd verzekerd bent van zorg als je dit nodig hebt.

Als je in Nederland woont en/of werkt is minstens het basispakket verplicht; géén zorgverzekering hebben is dus geen optie. 

Aangezien je bij elke aanbieder vrijwel hetzelfde krijgt is het verstandig om te kijken waar je het minst betaalt. Meer betalen dan nodig is namelijk zonde. Maar, hoe pak je dit aan? De wereld van (aanvullende) zorgverzekeringen is ingewikkeld, zeker wanneer je je hier nooit mee bezig houdt. Adventure Media Groep, een bedrijf uit Cuijk, maakt dit makkelijk op Zorgpremie.nl – de vergelijker voor zorgverzekeringen en aanvullende vergoedingen.

Het is pas in november weer mogelijk om over te stappen van zorgverzekering, wanneer alle zorgverzekeraars hun premies bekend hebben gemaakt. Dit kun je dan doen tot en met 31 december, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Het is raadzaam om elk jaar weer te kijken waar je kunt besparen op je zorgverzekering. Een vergelijker zoals Zorgpremie.nl is hier zeer waardevol bij. Het bespaart je namelijk een hoop tijd en energie wanneer je alleen maar je gewenste eigen risico en voorkeur met betrekking tot vrije zorgkeuze hoeft in te voeren, in plaats van dat je zelf alle zorgverzekeraars één voor één langs moet gaan om de zorgpremies te achterhalen. Hiervoor werkt Zorgpremie.nl samen met alle zorgverzekeraars en zie je in één oogopslag waar je het meest voordelig uit bent voor een basisverzekering. 

Ook kun je via Zorgpremie.nl aanvullende verzekeringen vergelijken en afsluiten. Je kunt er onder andere terecht voor de volgende vergoedingen:

  • Alternatieve geneeswijzen
  • Anticonceptie
  • Bril & Lenzen
  • Fysiotherapie
  • Medicijnen
  • Orthodontie
  • Sterilisatie
  • Tandarts
  • Vaccinaties

Er zijn nog meer aanvullende verzekeringen te vinden die je kunt afsluiten via Zorgpremie.nl. Wist je dat je een aanvullende verzekering niet hoeft af te sluiten bij de verzekeraar waar je ook je zorgverzekering hebt afgesloten? Dit geeft je de volledige vrijheid een aanvullende verzekering af te sluiten daar waar voor jou de voorwaarden het beste zijn.

Kortom, waarom zou je meer betalen voor zorg dan nodig? Op Zorgpremie.nl wordt het vergelijken van zorgverzekeraars je erg makkelijk en efficiënt gemaakt. Zeker wanneer je al een tijdje niet bent overgestapt kun je op deze manier vele euro’s besparen; elke maand weer. Overweeg je een aanvullende verzekering of ga je aan het einde van dit jaar weer overstappen van zorgverzekeraar? Kies dan voor Zorgpremie.nl als jouw startpunt.