Op woensdag 15 maart 2023 zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en het Waterschap. De gemeente Land van Cuijk is nog op zoek naar stembureauleden en tellers. Je kunt je aanmelden als stembureaulid of teller als je 18 jaar of ouder bent. Er staat een mooie vergoeding tegenover.

Wat moet je doen?

Als je je aanmeldt als stembureaulid, werk je op woensdag 15 maart van 7.00 uur tot het moment dat de uitslag van het stembureau beschikbaar is. Dat is in ieder geval na 21.00 uur. Gedurende de dag krijg je enkele pauzes van een paar uur. Als je je als teller aanmeldt, dan werk je op woensdag 15 maart vanaf 21.00 uur tot de stemmen per partij zijn geteld. 

Vergoeding

De vergoeding voor een stembureaulid bedraagt € 200 per dag. De vergoeding voor het tellen bedraagt € 50,00 (De genoemde bedragen zijn bruto). 

Heb je interesse?

Ben jij de enthousiaste, gemotiveerd en nauwkeurige teller of stembureaumedewerker die wij zoeken? Ben je daarnaast 18 jaar of ouder en woon je in de gemeente Land van Cuijk? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen voor meer informatie kan via 0485-854000.