Wat wil je doen met je leven? Wat vind je leuk en waar wil je je tijd aan besteden? Het is een vraag die vooral veel jonge en oudere mensen bezighoudt. Jong als je aan het begint van de carrière staat, keuzes moet maken.

In het leven liggen maar weinig dingen vast. Jij bepaalt voor een heel groot deel zelf hoe je jouw leven indeelt en wat je ermee doet. Deze vrijheid maakt de keuze soms zo ontzettend lastig. Want wanneer weet je of je de goede keuzes maakt? Er zijn ten slotte zoveel mogelijkheden. Sommige mensen weten precies wat ze willen met hun leven. Ze hebben van nature een bepaalde passie. Ze zijn doelgericht, en weten van jongs af aan al wat ze willen bereiken. Maar niet iedereen is van nature zo gepassioneerd.

Toch schuilt in deze passie het antwoord op de lastige vraag ‘wat wil ik met mijn leven?‘. Het uiteindelijke doel van je leven is namelijk het ervaren van geluk. En door dingen te doen die jij leuk vindt zult je meer geluk ervaren in je leven.

Je kunt dus ontdekken waar jouw passies liggen. Voor de één is dat het ontwikkelen van je carrière-gezin , voor de ander is dat het verzorgen van dieren – of gaan sporten , voor de derde is het deelnemer worden van het Hobby Centrum – Mill. De vraag is dus, waar word jij gelukkig van? Wat vind jij leuk om te doen, en waar liggen jouw talenten? Zodra je iets vindt waar je talent voor hebt en ook ontzettend van geniet, heb je een richting gevonden. Dit zou weleens datgene kunnen zijn waarmee jij je leven zin kunt geven.

Bedenk één actie, voer die vandaag nog uit. Word nu deelnemer van het Hobby Centrum -Mill. Het Hobby Centrum in Mill biedt meer dan 25 verschillende hobby’s aan. Bij hobby groepen: o.a. Bloemschikken, Model bouw ,is werken met hout, Glas in Lood, Fries Hout snijden en Quilten zijn nog enkele plaatsen vrij . 

De formule Pop-up ( korte bijeenkomsten max. 6x ) is een groot succes. De verwachting is dat deze sterk zal worden uitgebreid: start 1 sept. Al bekend: Pop-up: Sieraden maken, Creatief Borduren, Leer bewerking, Vilten- nieuw: Amiqurumi, Taarten maken, Papier vouwen, Lassen, Zelf klussen en werken met een naaimachine.

Hier krijg je steun en wellicht een maatje die met je meedoet. Ben je toe aan positieve veranderingen, begin er dan meteen mee en wacht niet tot morgen. Je bent hartelijk welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen. We willen ook graag in contact komen met geïnteresseerden die teamleider willen worden bij de hobby groepen voor Taal: Spaans en Duits. Interesse? Laat dit even Ans Bardoel leden administratie weten. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.