Foto's: Cockie Kremers

Sporten is goed voor jong en oud. Om Millenaren van alle leeftijden op een laagdrempelige manier meer tot beweging te verleiden en het park meer als ontmoetingsplek te laten fungeren, zijn er sinds afgelopen paasweekend nieuwe beweegtoestellen in het Aldendrielpark geplaatst door de broers Jordi en Kevin Paters.

De beweegtoestellen zijn ontworpen door Padisport (Jordi’s bedrijf). Hij heeft vanuit zijn ervaring en expertise op het gebied van sporten met ouderen en jongeren de meest geschikte toestellen geselecteerd. Na een inventarisatie onder de buurtkinderen is ook de eerste wens voor een voetbalveldje gerealiseerd. Bij alle toestellen zijn duurzame materialen met een natuurlijke uitstraling toegepast. De aanschaf en realisatie van de toestellen is tot stand gekomen met behulp van een bijdrage uit het Sportakkoord, leefbaarheidsbudget zoals aangevraagd door Pantein, medewerking van Stichting Ontdek Mill en Stichting Aldendrielpark.

En er komt nog meer! Ook een volleybalveldje, beweegroutes door het park en andere beweegtoestellen staan op de planning voor realisatie. Voor vragen en ideeën kunt u terecht bij de commissie (her-)inrichting van Stichting Aldendrielpark Mill Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In afstemming met de gemeente Land van Cuijk wordt het park zo steeds verder ingericht naar de wensen van inwoners van Mill en kan het optimaal als ontmoetingsplek gaan dienen.