Dat zeggen onze vrijwilligers wanneer je vraagt waarom ze zich inzetten voor Scouting Langenboom/Zeeland. Het geeft ze een goed gevoel en krijgen veel waardering. Maar het plezier dat men als team heeft is misschien wel doorslaggevend.

De verschillende teams bij de scouting mag worden uitgebreid met mensen die ook zin hebben om hun talenten in te zetten voor onze jeugd. Of misschien wil je eens jouw talenten ontdekken, dan is scouting de ideale plek om dit te doen.

Over Scouting Langenboom

Al meer dan 20 jaar bestaat Scouting Langenboom en is een van de actiefste verenigingen die het dorp telt. De vrijwilligers die verschillende taken binnen de vereniging uitvoeren – van koken, leidinggeven tot kleine klussen – komen uit alle leeftijdsgroepen. Ze zetten zich een paar uur tot een paar dagen per maand in voor de vereniging. Als Scouting Langenboom hebben wij maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel en is daarom iedereen welkom. Jong en oud, dame of heer, uit Langenboom/Zeeland of ver daarbuiten. 

Alle hulp is welkom

Scouting Langenboom zoekt mensen die een uurtje over hebben voor kleine losse taken, mensen die voor hun opleiding of werk ervaring op willen doen, mee willen helpen als leiding of handige handjes hebben. Heb je wat te bieden op creatief vlak, of een bestuursfunctie, kan je stukjes schrijven voor de krant of leuke posts op social media verzorgen? Dan ben je ook van harte welkom. Ook als je geen ervaring hebt of niets weet van scouting. We gaan er samen als team voor zorgen dat ieders talenten prima worden ingezet en we van elkaar leren.   

Samen met je kind

Hoe leuk is het samen met je kind avonturen te beleven en mee op kamp te gaan? Dat kan ook bij Scouting Langenboom. Dan word je gewoon samen met je zoon of dochter lid. Jouw kind komt dan elke week zich uitleven en ontdekken en in overleg bekijken we hoe vaak jij komt helpen. Het ultieme hoogtepunt is natuurlijk het kamp in de zomer. Samen nieuwe avonturen beleven! 

Wil je meedoen?

Kijk voor meer informatie over Scouting Langenboom op de website www.scoutinglangenboom.nl of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..