Gediplomeerde ambulante pedicure komt bij u aan huis. Voor info bel 06-30643942, Monique.

Gratis af te halen uit inboedel EN in uitstekende staat: 6 enkele en 2 dubbele wastafels, 4 planchettes, 2 toiletpotten, wastafelmeubel met toiletkast met spiegel, laagstaand tv meubel, 2 ophangkastjes, salontafeltje met glazen plaat, groot ligbad, houtenkapstok met garderobepanelen, radiator voor badkamer, wereldkaart (1.20 - 1 mtr), wandlampje (hout en glas). Telnr. 06 42709721.

Een duofiets (voor minder valide mensen die zelfstandig niet meer kunnen fietsen) is te huur bij de Wester. De kosten zijn € 5 voor een dagdeel en €7,50 voor de hele dag. Na een (verplichte) instructie en een akkoord over gebruik kan men de fiets bij de Wester reserveren. Het is ook mogelijk om met 4 mensen te gaan fietsen als de Duofiets bij de Aldenhorst ook vrij is. Informeer naar de mogelijkheden en/of reserveer hiervoor tijdig. Reserveren kan via http://www.dewestermill.nl/agenda.htm of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij, zanggroep Milloretti uit Mill/St.Hubert, zijn op zoek naar een nieuwe dirigent. Wij repeteren op maandagavond van 19.45-21.45 uur en zingen 2 keer per maand in de kerk van Mill of St. Hubert. Wie maakt ons blij? Voor informatie kunt u zich wenden tot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-30019849.

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige hulp in de huishouding voor ongeveer 3 uur per week. Wij zijn zeer flexibel waardoor de werktijden in onderling overleg kunnen worden afgesproken. Wij wonen in het buitengebied van Langenboom. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op tel nr 06 53 21 70 38.

Gevraagd invalhulp voor de huishouding - In het centrum van Mill wordt een invalhulp gevraagd voor de huishouding, bij ziekte of vakantie van de vaste hulp. Het betreft een appartement op de begane grond. Sollicitant moet Nederlands kunnen spreken, lezen en schrijven. Informatie tel. 0653582862.

SwomWensBus oftewel BoodschappenPlusBus voor individuele en/of groepsritten. Neem voor reserveren of informatie contact op met de coördinator via 06-83329484.

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant (voormalige) Gemeente Mill en Sint Hubert uiteraard van harte welkom op rekeningnummer: NL94RABO0175233810

Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten en stuur uw prikbordberichten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..