De werkgroep is een doneeractie gestart voor de opstart van de vmbo-school in Mill voor het bekostigen van onderzoek, promotie en om kennis te kunnen vergaren.

Binnen de werkgroepen is er al enorm veel werk verzet, allemaal op vrijwillige basis, maar sommige werkzaamheden kunnen niet op vrijwillige basis ingevuld worden. Zoals bijvoorbeeld het inschakelen van experts op gebied van schoolfinanciering, maar ook voor notariskosten in verband met het oprichten van een stichting voor voortgezet onderwijs. Helpt u ons mee? 

De link is https://www.doneeractie.nl/vmbo-onderwijs-voor-mill-en-de-regio/-76631.

Of scan de QR code.

Informatieavond 16 mei

Deze zal vanaf 20.00 uur gehouden worden in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. U komt toch ook? De informatieavond is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwe vmbo school. Ouders, grootouders, onderwijsmensen, bedrijfsleven en alle anderen die zich zorgen maken over het ontbreken van vmbo onderwijs voor onze regio in de toekomst.

Een naam voor de nieuwe school?

De werkgroep heeft al een aantal leuke inzendingen mogen ontvangen, maar insturen is nog altijd mogelijk. Momenteel wordt de werknaam “Regionale vmbo in Mill” gebruikt maar het stukje “in Mill” willen we graag vervangen voor een andere naam. Weet u een geschikte naam? Suggesties voor de naam kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deelt u onze mening en heeft u het gevoel “hier moeten we voor gaan”?

Steun dan ons initiatief!

Volg ons via Facebook, doneer, bezoek onze website of meld u aan voor de nieuwsbrief.

www.vmbo-inmill.nl