Nationale Bomenbank en Terra Nostra hebben een diepgewortelde bomenpassie. Van stam tot kroon, van wetenschap tot snoeien. Met bomen dragen we bij aan het oplossen van problemen die ontstaan door verstedelijking en klimaatverandering.

Werken aan gezonde bomen voor een gezonde stad is onze drijfveer. Bomen laten leven is onze missie. Dát is wat we doen en graag vertellen.

Een landelijk werkend familiebedrijf met enthousiaste boomspecialisten; dat is Nationale Bomenbank, al meer dan 50 jaar. Wij werken met bomen in de openbare ruimte. In de breedste zin van het woord, maar uitsluitend met bomen. Denk bijvoorbeeld aan het snoeien en verplanten van bomen. Wij doen dat vanuit onze vestigingen Amsterdam, Bleskensgraaf (ZH) en Mill (voorheen Kuppen Boomverzorging). Vanuit Mill bedienen wij het zuidoosten van Nederland met onze vestiging Nationale Bomenbank Zuidoost-Nederland. Wij doen dit  onder andere voor gemeenten, projectontwikkelaars en woningcorporaties.

Waar Nationale Bomenbank zich bezig houdt met uitvoerende werkzaamheden, houdt zusterbedrijf Terra Nostra zich bezig met onderzoek en advies bij bomen. Samen trekken wij op in projecten met bomen en versterken elkaar over en weer met wetenschappelijke kennis en praktische toepasbaarheid. Nationale Bomenbank en Terra Nostra zijn beiden onderdeel van NBB-Groep. In totaal werken daar circa 70 mensen die bomen willen laten leven. Wil jij dat ook?

Diepgewortelde verhalen. Daar wil je onderdeel van zijn. 

Want een boom is zoveel meer. Jij ziet dat het de oplossing is voor verstedelijking en klimaatverandering. Dat een boom verplanten een vak apart is. Net als snoeien en door wetenschap een boom laten groeien. Jij ziet dat bomen leven. Dat elke boom een diepgeworteld verhaal heeft en daar wil je onderdeel van zijn. Je wilt werken met bomen en vertellen over het indrukwekkende werk dat je doet, over wat bomen voor de maatschappij betekenen. 

Of je nu werk maakt van boomverzorging, onderzoek, inspectie, techniek of onderhoud, bij Nationale Bomenbank en Terra Nostra groei je uit tot boomspecialist. Zo klimmen we samen naar jouw top; waar je interesse ook ligt.

Meer verhalen of benieuwd naar onze vacatures? www.werkmetbomen.nl

Contactgegevens

Hoofdkantoor 
Abbekesdoel 22A
2971 VA Bleskensgraaf
0184 69 89 89
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mill 
Beerseweg 50
5451 NR Mill
0485 45 55 57
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terra Nostra
Abbekesdoel 22a
2971 VA Bleskensgraaf
0184 69 89 93
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Podcast

Beluister een interview met Henry Kuppen, Bert van Bussel en Moos Hendrix over Nationale Bomenbank en Terra Nostra in De Neije Krant Podcast. Dit kan via elke podcast-app en in de rubriek Podcast op www.inmill.nl.