Wèttegij?? Dat D’n Inloop op maandag 5 juni as weer een ochtend voor u in petto heeft???

Uit eerdere positieve en enthousiaste reacties is gebleken is dat velen onder ons het erg leuk vinden om terug te kijken naar herkenbare beelden, zoals foto’s en films. Piet Willems is bereid om nogmaals een greep uit zijn verzameling beeldmateriaal te laten zien en horen. Onze kennis over Langenboom zal deze ochtend  op de proef worden gesteld. Hoe?? Dat gaan we dan wel zien.

Ongetwijfeld zullen er weer mooie herinneringen met elkaar besproken en gedeeld worden.

Aanmelden niet nodig én iedereen is welkom bij Wèttegij’t!!!

Maandag 5 juni 2023
Plaats: De Wis Tarwezaal
Tijd: 10:00 - 12:00 uur
Koffie en thee is € 1,50 eerste kopje en tweede is gratis.

Workshop kaarten maken

LZC heeft de wenskaartenstandaard die bij de ingang van de Wis staat overgenomen van de dagbesteding. Om de kaarten aan te kunnen vullen willen we tijdens d’n Inloop op donderdagmiddag (13.30 - 16.00 uur) regelmatig een workshop organiseren om wenskaarten te maken. 

We beginnen hiermee op donderdag 22 juni met wenskaarten met daarop gevouwen verpakkingszakjes van theezakjes. Wie 22 juni mee wil doen kan zich opgeven bij Francine van der Duijn 0486 4315 91.

Rolstoel/scootmobiel wandeling 2023 

Donderdag 8 juni is er een wandeling voor rolstoel of scootmobiel gebruikers: een ‘Rondje door natuur gebied De Groespeel’. Deze tocht die door de Zonnebloem, Welzijn Ouderen Mill (voorheen SWOM) en Zorggroep Pantein wordt georganiseerd is voor inwoners van Mill en de kerkdorpen, die niet meer in staat zijn om ca. 5 km te lopen. Voor deze groep heeft de afdeling van de Zonnebloem Mill rolstoelen beschikbaar gesteld welke bij het startpunt klaar zullen staan. Het is wel de bedoeling dat u zelf voor een duwer zorgt. Vraag een leuk iemand uit uw omgeving om u te duwen. 

De start is om 12.30 uur bij het Aldendrielpark in Mill. Het eindpunt is het cultureel centrum Myllesweerd met een muzikaal onthaal onder het genot van een hapje en drankje. Om 16.15 uur eindigt de middag. 

Deelnemers kunnen zich opgeven vanaf maandag 9 mei t/m donderdag 2 juni iedere werkdag tussen 9.00 uur en 11.00 uur in het kantoor van Welzijn Ouderen Mill in Myllesweerd. Deelnemers die niet in de gelegenheid of in staat zijn het kantoor te bezoeken kunnen zich ook telefonisch opgeven. Telefoon 0485 4554 70. Meldt u zich op tijd aan want vol is vol! 

Voor meer informatie kunt u terecht bij Ria van der Linden, tel. 06 3889 0902 of op de website www.50plusmill.nl.