Aanstaande dinsdag 13 juni kan er oud papier gebracht worden bij de container op het vrachtwagen parkeerterrein aan de Sportweg in Mill. De container staat er van 17.30 tot 20.00 uur. Namens buurtschap Molenheide, hartelijk dank hiervoor.

Wij zijn op zoek naar iemand die ons helpt in de huishouding in Mill. Dit voor 2 ochtenden van 3 uur in de week. Dagen en uren in overleg. Interesse of meer info gewenst, contact opnemen kan via app of bel met 06 22 80 64 39.

Vakantiewerk gezocht voor Dochter (17) en zoon (16). Ze zijn woonachtig in Polen, maar zijn in de vakantieperiode bij mij in Mill. Beheersen Pools, gesproken Nederlands en Engels. Beschikbaarheid dochter 24-6 t/m 18-7, zoon v.a. 24-6. Graag in Mill of fietsbare omg. Meer info, tips en reacties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0610876087

Lieve oppas gezocht die 2 werkdagen in de week op mijn 2 teckeltjes met verlatingsangst in Langenboom wil passen in hun eigen woning en tuin. Dinsdagen zijn vaste werkdagen, de andere werkdag kan in overleg. Uiteraard tegen een redelijke vergoeding. Interesse of meer info gewenst, contact opnemen kan via 06 83 70 87 21 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aardbeien te koop aan de Rechtestraat 6 in Wilbertoord. Elke dag open vanaf 09.30 uur. Familie Philipse tel. 0485-478630.

Een duofiets (voor minder valide mensen die zelfstandig niet meer kunnen fietsen) is te huur bij de Wester. De kosten zijn € 5 voor een dagdeel en €7,50 voor de hele dag. Na een (verplichte) instructie en een akkoord over gebruik kan men de fiets bij de Wester reserveren. Het is ook mogelijk om met 4 mensen te gaan fietsen als de Duofiets bij de Aldenhorst ook vrij is. Informeer naar de mogelijkheden en/of reserveer hiervoor tijdig. Reserveren kan via http://www.dewestermill.nl/agenda.htm of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij, zanggroep Milloretti uit Mill/St.Hubert, zijn op zoek naar een nieuwe dirigent. Wij repeteren op maandagavond van 19.45-21.45 uur en zingen 2 keer per maand in de kerk van Mill of St. Hubert. Wie maakt ons blij? Voor informatie kunt u zich wenden tot: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-30019849

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige hulp in de huishouding voor ongeveer 3 uur per week. Wij zijn zeer flexibel waardoor de werktijden in onderling overleg kunnen worden afgesproken. Wij wonen in het buitengebied van Langenboom. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op tel nr 06 53 21 70 38.

Gevraagd invalhulp voor de huishouding - In het centrum van Mill wordt een invalhulp gevraagd voor de huishouding, bij ziekte of vakantie van de vaste hulp. Het betreft een appartement op de begane grond. Sollicitant moet Nederlands kunnen spreken, lezen en schrijven. Informatie tel. 0653582862.

SwomWensBus oftewel BoodschappenPlusBus voor individuele en/of groepsritten. Neem voor reserveren of informatie contact op met de coördinator via 06-83329484.

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant (voormalige) Gemeente Mill en Sint Hubert uiteraard van harte welkom op rekeningnummer: NL94RABO0175233810

Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten en stuur uw prikbordberichten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..