Meer dan voorheen blijken mensen te willen overstappen naar een andere bank. Een bank bij u in de buurt, die de taal van de mensen spreekt en waar je geholpen wordt door iemand die je kent.

RegioBank biedt hulp bij het overstappen. Eenvoudig en zonder poespas. Iedereen die in de maand Juni overstapt naar de RegioBank ontvangt van Klomp Advies een diner-bon cadeau ter waarde van € 40,- te besteden bij Brasserie D’n Buurman in Mill.

Gert-Jan van Klomp Advies - RegioBank Mill legt het uit: “Wij helpen mensen met het overstappen met hun betaal- en spaarrekening naar de RegioBank. Wij bieden een speciale service om het overstappers nóg makkelijker te maken. Wie nu een betaal- en spaarrekening opent in combinatie met de overstapservice, krijgt van ons een diner-bon. Deze actie loopt van 1 t/m 30 Juni.

Overstapservice

Door de Overstapservice worden bedrijven en organisaties die automatisch geld van uw rekening afschrijven geïnformeerd dat u een nieuwe betaalrekening heeft bij RegioBank. Daar hoeft u dus niets aan te doen. Incasso’s van bijvoorbeeld gas, water en licht, maar ook de premies voor uw zorgverzekering lopen hierdoor naadloos over naar het nieuwe Regiobank rekeningnummer. Dat is wel zo’n fijn gevoel en scheelt u een hoop geregel. Met de DigiD kunnen wij samen het nieuwe bankrekeningnummer doorgeven aan de instanties waar u geld van ontvangt. 

Zomaar binnenlopen

In een tijd dat banken zich steeds verder terugtrekken in grote kantoorgebouwen blijft betalen en sparen door de Regiobank dichtbij. “Als RegioBank staan wij tussen de mensen en midden in de samenleving”, aldus Carla en Mirre van RegioBank Mill. “We bieden persoonlijke aandacht. Het is goed om te weten dat je op ons kantoor altijd gewoon kunt binnenlopen voor vragen. Wilt u overstappen naar ons RegioBank kantoor, graag van te voren een afspraak maken.

Klomp Advies - RegioBank Mill
Stationsstraat 1c
5451 AM Mill
0485 45 59 59
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.klomp-advies.nl