De gemeente Land van Cuijk biedt een voormalig peuterspeelzaal aan als woning. Het betreft het pand Voordijk 46 te Sint Hubert (voorheen peuterspeelzaal de Blokkendoos, Wethouder Lemmenstraat 9a).

Deze aankondiging is bedoeld om belangstellenden te attenderen op deze verkoop. Geïnteresseerden die het pand wensen te kopen, kunnen hun interesse en deelname aan de openbare verkoopprocedure aan ons kenbaar maken. 

Locatie: Voordijk 46 te 5454 GB Sint Hubert. Kadastraal bekend gemeente Mill sectie C nummer 2441, groot 535 m². Het pand heeft inmiddels de bestemming wonen. Pand moet hierop aangepast worden. Op terrein moeten twee parkeerplaatsen worden ingericht.

Meer informatie is terug te vinden op de website van de gemeente Land van Cuijk: www.gemeentelandvancuijk.nl/voordijk46.

Kijkmomenten enkel op afspraak (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) op:

  • vrijdag 7 juli 2023 van 14.00 uur tot 17.00 uur
  • zaterdag 8 juli 2023 van 10.00 tot 12.00 uur

Het inschrijfformulier is op te vragen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sluitingsdatum inschrijving

Maandag 28 augustus 2023 vóór 12.00 uur dienen de enveloppen op het bezoekadres van Notaris Wilhelm en Kersten, Oranjeboomstraat 3 te Mill ontvangen te zijn. De enveloppen zullen op maandag 28 augustus door de notaris van notariskantoor Kersten en Wilhelm te Mill worden geopend. De notaris heeft geen andere verantwoordelijkheid dan het open van de enveloppen.

Op dinsdag 29 augustus 2023 zal de hoogste bieder geïnformeerd worden. Gunning is voorbehouden aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk.

Datum levering 1 november 2023.