Gemeente Land van Cuijk wil graag weten hoe de Sint Hubertenaren in de toekomst de kermis willen organiseren. Daarvoor heeft de Dorpsraad een enquête uitgezet om de gedachten en wensen van de inwoners van Sint Hubert in beeld krijgen.

Hoe willen inwoners de toekomstige invulling van de kermis, of willen ze liever een dorpsfeest? Onder kermis verstaan we een meerdaags feest, zoals we dat al vele jaren kennen, waarbij de diverse kermisattracties centraal staan. Onder dorpsfeest verstaan we een (meerdaags) feest wat nader in te vullen is, maar waarbij kermisattracties geen of een minder nadrukkelijke rol spelen.

De Dorpsraad wil graag de mening horen van veel dorpsbewoners om dit mee te nemen voor de toekomstige invulling. De enquête staat op https://www.dorpsraadsinthubert.nl/nieuws/enquete-kermis-dorpsfeest-51. Alvast hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst. 

Fietsen met wethouders

De Dorpsraad afgevaardigden van de commissie wonen hebben in Sint Hubert rondgefietst met wethouders Mark Janssen en Bouke de Bruin. De open en mogelijke bouwlocaties zijn bekeken en de noodzaak tot spoedige woningbouw is nogmaals benadrukt. Het initiatief samenbouwen, plan Grootvenseweg / Pastoor Jacobsstraat en de bouwlocaties van Mooiland zijn daar enkele voorbeelden van.

Meedenken en doen

De Dorpsraad Sint Hubert vergadert elke maand over diverse onderwerpen. Wil je daarvan op de hoogte blijven? Volg de Dorpsraad op facebook of loop eens binnen bij de maandelijkse vergadering. De vergaderdata staan vermeld op www.dorpsraadsinthubert.nl. Bezoekers zijn van harte welkom op het openbare deel van 20:00 tot 20:45 uur. Voor vragen, tips of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met een van de Dorpsraadleden of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..