Op donderdag 31 augustus kunt u weer aanschuiven bij de zomer seizoensmaaltijd van LZC. In de Wis in Rogge A staan de tafels om 16.00 uur weer gezellig gedekt voor een heerlijke driegangenmaaltijd.

De maaltijd is na d'n Inloop van 16.00 tot 18.30 uur. U moet zich wel vooraf aanmelden en tegelijk betalen. De kosten zijn voor LZC-leden € 11,50 en voor niet leden € 13,50 inclusief een consumptie. Aanmelden kan elke donderdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur in d'n Inloop bij de gastvrouw/heer van de LZC. 

D'n Inloop open tijdens de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie is De Wis enkele weken gesloten, maar gelukkig zijn wij wel geopend tijdens de openingstijden van D'n Inloop. Zoals altijd is iedereen van harte welkom om binnen te lopen voor een praatje, een spelletje en een kopje koffie/thee op donderdagmiddag van 13.30 - 16.00 uur. Heel gezellig om andere mensen op een ongedwongen manier te ontmoeten. 

Naaiatelier tijdens de zomervakantie

Het naaiatelier op de even weken is vóór de vakantie nog geopend op maandagmorgen 10 juli van 9.30 tot 12.00 uur. Daarna is het naaiatelier gesloten. U kunt u weer terecht op maandagmorgen 4 september. 

Liederentafel met Piet en Tonnie Willems

Heel gezellig was het op donderdag 15 juni op het terras bij De Wis. Een kopje koffie/thee met iets lekkers en een glaasje fris zorgden voor een leuke sfeer. Piet en Tonnie maakten mooie muziek, echte meezingers en daar werd druk gebruik van gemaakt. Mensen die langs kwamen fietsen stapten af om eens te komen luisteren naar dat vrolijke gezang van de 20 deelnemers. Iedereen heeft genoten. Wilt u ook eens meezingen? Noteer dan 12 oktober in uw agenda. Piet en Tonnie verzorgen dan weer een liederentafel in D'n Inloop.

Themalunch zeer geslaagd

Het was een bijzondere themalunch met twee verschillende leuke en interessante thema’s: ‘het verleden van onze Kuilen’ en ‘try-out’ van de groep 8-musical.
‘Het verleden van onze Kuilen’ werd in een uitgebreide diapresentatie door Jo van Soest uit de doeken gedaan. En dan met name waardoor er hier zoveel haaientanden en andere fossielen zijn gevonden.
Daarna mochten we getuige zijn van de eerste try-out van de musical ‘alle rem men los’ waarmee groep 8 van ’t Stekste afscheid neemt van hun Langenboomse schooljaren. De liedjes en de dansjes zaten er al goed in. Met aankleding en decor is het ‘voor het echie’ op school vast een spetterende show geworden.

Duo-fietsen plezier voor twee

Fietsen is goed en gezond voor jong en oud. En hartstikke mooi in onze prachtige omgeving zoals de Hoefkens, de lage Heide, de Maurik, rondom de Kuilen of, wat verder weg, bij de Tongelaar. En extra gezellig als je dat met z’n tweeën doet. Dat gun je toch iedereen, zeker ook mensen die dat niet (meer) zelfstandig kunnen. Zoals bekend beschikt Langenboom (de Langenboomse Zorg Centraal) over een prachtige elektrische duofiets met volledige ondersteuning. Deze is bedoeld voor mensen die er graag af en toe eens met de fiets op uit willen maar daar een medefietser bij nodig hebben. 

De duofiets staat gestald in een eigen stalling achter de Wis. Voor het reserveren/huren van bel je Piet Willems, tel. 0486 - 43 17 45 / 06 - 83 55 09 09). Graag minimaal 1 dag van tevoren reserveren.
Het huren van de duofiets kost € 3,- per dagdeel. Een dagdeel is van 9.00 - 12.00 uur of van 13.00 - 16.00 uur.