Onlangs ontving Jo Willems uit handen van Lotte Hendriks, voorzitter van Scouting Mill, het lustrumteken “Scout voor het Leven”. Jo ontving het teken als dank voor zijn jarenlange hulp aan Scouting Mill.

Dit lustrumteken kan uitgereikt worden aan leden van Scouting Nederland, die hiervoor in aanmerking komen op basis van het aantal jaren van hun lidmaatschap.

Jo Willems is al zo’n 40 jaar als vrijwilliger bij de beheerstichting van scouting Mill betrokken. Samen met zijn vrouw, begon hij zo’n 40 jaar geleden met het vrijwilligerswerk toen hun zoon Sander lid werd van de scouting. Jo was actief betrokken bij de verbouwingen aan de blokhut. Daarnaast zorgde hij ook voor het dagelijkse onderhoud van de blokhut.

“Tegenwoordig doet Jo het wat rustiger aan, maar als we hem nodig hebben, staat hij altijd voor ons klaar” zegt voorzitter Lotte Hendriks. “We zijn hem dankbaar voor alle tijd en energie die hij in deze mooie organisatie heeft gestoken en dat mag beloond worden. Vandaar deze bijzondere onderscheiding.”