In verband met vakanties is er dit en ook komend weekend 18 augustus geen Neije Krant. Omdat er in de vakantieperiode ook minder adverteerders zijn en ook minder aanbod van te plaatsen berichten, vervallen elke zomer 2 edities van De Neije Krant. Deze zomer is dat dan dus 11 en 18 augustus.

Alle andere weekenden verschijnt deze lokale huis aan huiskrant voor Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord wel. Ook digitaal is deze wereldwijd te lezen via www.deneijekrant.nl.

Wilt u een artikel, felicitatie of wat anders niet commercieels plaatsen in De Neije Krant? Lever dit dan uiterlijk dinsdagavond om 18.00 uur aan voor de eerst volgende Neije Krant. Ondernemers die willen adverteren of inwoners die een rouwadvertentie of dankbetuiging willen plaatsen, doen er goed aan om dit tijdig bij de redactie aan te geven. Zeker als het gaat om commerciële advertenties of uitingen. Want De Neije Krant plaatst namelijk maximaal 40% commerciële zaken, waarmee De Neije Krant veel ruimte beschikbaar heeft voor nieuws, verhalen, interviews, columns en foto’s.

Meer weten over De Neije Krant, adverteren of iets redactioneels plaatsen? Bel met de redactie op 0485 32 56 34 of 06 10 838 612. Mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..