Afgelopen zondag (8 oktober) vormde Buitenplaats Zevenhutten een bijzonder toneel voor de honderden gasten die waren uitgenodigd om samen het 75-jarig bestaan te komen vieren. Waar normaliter afscheid wordt genomen en herinneringen worden opgehaald, was nu de plaats voor een feestje.

Familiebedrijf Schrijen jubileert dit jaar. Speciaal voor deze gelegenheid kwam Jochem van Gelder naar Cuijk om het 75-jarig bestaan mee te vieren en het eerste exemplaar van het eigen boek in ontvangst te nemen. 

Piet Schrijen nam in 1977 het stokje over van zijn vader en bouwde de uitvaartonderneming uit tot een bloeiend bedrijf met meerdere vestigingen in het Land van Cuijk en Noord-Limburg. Op geheel eigen wijze en met alle aandacht bij de betrokkenen, ontstond een heel nieuw concept voor uitvaarten. Een manier van afscheid nemen waar kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en het creëren van een warme herinnering centraal staat.

Nominatie voor De Ondernemersprijs

Piet Schrijen is genomineerd om de ondernemer van het jaar te worden. Een kroon op zijn levenswerk, maar ook op dat van zijn ouders, zijn vrouw Bianca en dochter Liz. “Het past exact in het plaatje, deze nominatie. Het is een enorme eer om erkend te worden door deze nominatie. Juist dít jaar!” zegt Piet. Stemmen kan via deze link:  https://www.deondernemersprijs.nl/ondernemersprijs-2023/breng-nu-je-stem-uit/

75 jaar Schrijen: Het boek

Piet’s manier van werken zorgde voor een diepe maatschappelijke impact. Bijna iedere inwoner van deze regio heeft afscheid genomen van een geliefde in de loop der jaren en was daarvoor welkom bij de familie Schrijen. Tijdens het jubileum waren er vrienden en familie, zakelijke relaties, maar ook diverse mensen uit de regio die met hun persoonlijke verhalen en ervaringen een bijdrage hebben geleverd aan het nieuwe boek ’75 jaar Schrijen’.

Voor de gelegenheid kregen de gasten de eerste kans om het boek ’75 jaar Schrijen’ te bekijken en aan te schaffen. “Voor ieder verkocht boek, doneren we €10 aan de stichting Energy4all waar Jochem van Gelder ambassadeur van is.” , aldus Piet. “We hebben nu al  minstens €2500 opgehaald voor het goede doel.” Het boek is nu ook online te reserveren en af te halen in Boxmeer of Cuijk. https://www.schrijen.com/reserveren-boek-75-jaar-schrijen/