In de gemeente Land van Cuijk is WIU (werk in uitvoering) een digitale overzichtskaart van werkzaamheden. Deze geeft een goed overzicht van wat er de komende jaren staat te gebeuren aan grotere ingrepen in de openbare ruimte.

Op de kaart zie je werkzaamheden van de verschillende afdelingen, maar ook van bijvoorbeeld nutsbedrijven (water, gas, telecom en elektra). 

Zo worden werkzaamheden waar het kan gecombineerd. Zodat bijvoorbeeld een straat niet twee keer kort achter elkaar op de schop hoeft. De overzichtskaart is ook handig voor iedereen om te zien wat en wanneer er iets in hun omgeving speelt. Ook is bij elk project te zien wie de contactpersoon is. Op ons.landvancuijk.nl/WIU vind je meer informatie en de link naar de kaart.

Als Dorpsraad Mill en Platform Verkeer vragen we om ideeën voor verbeteringen van de openbare ruimte van je buurt op te geven. Dit kunnen zijn o.a. voorstellen voor meer groen in de wijk, opknappen van openbare speelruimtes, ideeën voor veiliger verkeerssituaties en bereikbaarheid van je eigen buurt. Ideeën voor een aantrekkelijke centrum.

Geef al je ideeën en de bijbehorende suggesties door aan de dorpsraad Mill. Stuur dit door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  tot uiterlijk 27 november dan kan de dorpsraad alle ideeën en de daarbij behorende suggesties uiterlijk 1 december aanleveren bij de Gemeente Land van Cuijk.  Vermeld wel duidelijk de situatie en de locatie waar het om gaat en de eventuele verbetering.

Let wel: zaken als losliggende stoeptegels en overhangende takken passen niet in WIU. Dit kun je altijd melden via de MijnGemeente-app of via de melding-pagina op de gemeentelijke website: www.gemeentelandvancuijk.nl/melding-over-de-buitenruimte.

Traject

Tot 1 december heeft de dorpsraad de tijd om ideeën, wensen en knelpunten aan te leveren via de WIU

In april krijgt de dorpsraad een eerste terugkoppeling hierover.

In juni/juli wordt de kadernota vastgesteld en beslist over de positief beoordeelde ideeën.

In juli/augustus worden er nog gesprekken gevoerd over de projecten samen met de dorpsraad.

We proberen jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden over de ontwikkelingen. 

Volg ons op Facebook hiervoor.

Wilt u meer weten over de dorpsraad of actief mee willen doen met de dorpsraad stuur dan een berichtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..