Eric Nabuurs uit Langenboom is eigenaar van Uitzendbureau N2 People. De in Mill geboren en getogen ondernemer wist echter lange tijd niet wat hij wilde.

Leren was niet zo zijn ding en baantjes die hij had gingen hem redelijk snel vervelen. Vaak dacht hij “Dat zou veel beter of anders kunnen” en dat zorgde er dan ook voor dat hij zowel leren als werken serieuzer ging nemen om uiteindelijk het ook beter en anders te kunnen gaan doen. Dit resulteerde in N2 People, een bedrijf wat honderden mensen uit diverse landen aan het werk heeft, maar daarnaast voor hen ook voor onderdak en inburgering kan zorgen.

Eric was donderdagavond 26 oktober te gast in het Live Podcastcafé van De Neije Krant en het Ondernemers Collectief Mill. Daar had hij een uiterst vermakelijk gesprek met Corné Kremers over ondernemer zijn, zijn weg daar naar toe, de groei van het bedrijf en de toekomst. Diverse anekdotes kwamen voorbij waarmee hij zijn jeugd, schooltijd en carrière prima wist te beschrijven.  

Thijs van den Heuvel verzorgde de techniek bij dit gesprek. Beluister het interview via De Neije Krant Podcast, te vinden bij alle bekende podcastproviders en podcastapps. Ook staan deze interviews in de rubriek Podcast op www.inmill.nl.