Tussen kerst en nieuwjaar zal er geen Neije Krant verschijnen. De periode tussen kerst en de dag van verschijning, vrijdag 29 december, is te kort om een redactioneel interessante krant te kunnen maken. Vandaar dat het bestuur en redactie van Stichting huis aan huiskrant heeft besloten deze editie te laten vervallen.

Op vrijdag 5 januari 2024 verschijnt de eerst volgende Neije Krant en dat zoals gebruikelijk weer elke vrijdag. Actueel nieuws zal uiteraard wel direct op onze website inmill.nl worden geplaatst. Dit ook tijdens de feestdagen.

Wilt u wat plaatsen in De Neije Krant, zorg dan dat dit tijdig bij de redactie binnen is. Redactionele niet commerciele artikelen kunnen tot dinsdag 18.00 uur voor verschijning van de krant worden aangeleverd. Advertenties en andere commerciele zaken kunnen ook tot die tijd worden gestuurd, al is tevoren contact opnemen om afspraken rond plaatsing te maken wel verstandig. De Neije Krant plaatst namelijk maximaal 40% commerciele zaken. Daarmee is De Neije Krant uniek in deze regio en is er veel ruimte voor nieuws, verslagen, verhalen en foto’s.

Meer weten over adverteren of andere zaken publiceren in De Neije Krant en of op inmill.nl? Neem dan contact op met de redactie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app met Corné op 06 10 838 612.