Het is alweer een jaar geleden dat Stokvis&Stokvis haar vestiging in Mill is gestart. Veel mensen hebben sindsdien het comfort van scherp zicht kunnen ervaren.

De veelzijdigheid en professionaliteit van Stokvis&Stokvis dragen bij aan het succes van de optiekzaak. Lisa Stokvis vertelt: “Wij hebben het afgelopen jaar al veel mensen in Mill en omgeving kijkcomfort en scherp zicht kunnen bieden. Doordat wij uitsluitend met vakmensen werken en onze apparatuur continu up-to-date houden, kunnen wij onze klanten het beste bieden op het gebied van oog- en oorzorg. Daarnaast voeren we een uitgebreide en bijzondere collectie merkmonturen en de leukste kinderbrillen.”

Uw ogen verdienen het allerbeste - ze moeten immers uw hele leven mee! Dat is de filosofie van Stokvis&Stokvis. Vanuit deze gedachtegang streven zij ernaar om altijd met de nieuwste technologieën te werken. Van het aanmeten van een bril of contactlenzen en het slijpen van brillenglazen tot het uitvoeren van optometrische onderzoeken. Lisa: “Door oogzorg in onze winkels aan te bieden hoeven onze klanten, in eerste instantie, geen afspraak te maken in het ziekenhuis. Ook zijn onze wachttijden een stuk korter.” Sophie Stokvis is gediplomeerd optometrist en voert diverse oogonderzoeken uit zoals een optometrisch onderzoek, droge ogen onderzoek of een diepgaand onderzoek naar het netvlies en het begin van de oogzenuw. Is er een vermoeden dat er iets niet in orde is, dan verwijst zij u door naar een oogarts.

Omdat de optiek samenwerkt met de StAr-gecertificeerde audicien HoorPartners, kunt u bij Stokvis&Stokvis terecht voor oog én oor. Denk hierbij aan een hoortest, de nieuwste hoortoestellen en diverse soorten gehoorbescherming. Deze allround aanpak heeft ervoor gezorgd dat Stokvis&Stokvis in Mill kan terugkijken op een succesvol jaar. Vol enthousiasme zet het team zich in om ook in de toekomst iedereen in Mill en omgeving te voorzien van het beste advies op het gebied van zien en horen.