In alle 4 de kerkdorpen gaan de collectanten in de week van 8 t/m 12 april tegelijk op pad om geld in te zamelen voor de goede doelen. De voorbereidingen zijn al in volle gang om alles tot in de puntjes te organiseren. Elk team van het dorp werkt op zijn eigen manier en voor de goede doelen op hun lijst.

Wij zijn ons er van bewust dat er veel digitaal betaald wordt en er veel mensen geen geld meer in de portemonnee hebben. Toch willen wij u vragen om wat contant geld in huis te halen voor in de envelop voor de Goede Doelen. Praat er over in uw omgeving. Alleen zo doneert u anoniem. En alleen zo hebt u de keuze aan welk goed doel u een donatie wilt doen. 

Met de QR-code betalen kan, maar niet in elk dorp. U doneert niet anoniem en u kunt geen keuze maken aan welk goed doel u wat geeft. Het bedrag wordt gelijkmatig verdeeld over de goede doelen op die lijst.

En als u niets wilt doneren maar u maakt toch de deur open voor de collectant en u zegt dat gewoon, geeft dat weer kleur aan zijn/haar dag. Per slot van rekening loopt hij/zij om kleur te geven in iemand anders zijn leven.  

Misschien wilt u met ons meedoen, een helpende hand is altijd welkom. Laat het ons weten, vele handen maken het werk licht!

Bij voorbaat heel hartelijk dank.
Teams Goede Doelen Week,
Wilbertoord, Mill, Sint Hubert en Langenboom.