Tuincentrum van de Hulsbeek aan Oosteind 1  in Wanroij is er helemaal klaar voor, laat de lente en het nieuwe tuinseizoen maar beginnen!

Martijn: “na het seizoen van 2023 hebben wij natuurlijk niet stil gezeten. Vorig jaar lag de nadruk op de winkel binnen. Kleine veranderingen zullen blijven maar het grote geheel is nu goed. 

Wellicht ben je al bij ons geweest en heb je gezien dat we buiten ook flink hebben aangepakt. 

We hebben de ingang verzet, hij is wat naar voren gehaald zodat als je binnenkomt je oog direct valt op de bomen die we op voorraad hebben. Naast de ingang zullen we nog een vaste planten border maken, dat zal in de loop van het seizoen gebeuren. 

Verder hebben we de vijverplanten verzet en de regentonnen hoek ook wat aangepast en uitgebreid. We hebben sinds dit jaar een 50% hoek buiten, daar staan planten en tuinaccessoires als buitenornamenten, die uit het assortiment zijn. 

Afgelopen weken zijn we vooral bezig geweest om de planten tafels schoon te maken en netjes in te richten. Alles is weer spik en span voor het nieuwe tuinseizoen.” 

Tuincentrum van de Hulsbeek opent elk jaar op 2de paasdag haar deuren. In de maanden maart en april is het namelijk ideaal om in de tuin bezig te zijn. Wortels kunnen zich dan nog goed hechten in de grond waardoor je in de zomer kunt genieten van je mooie tuin.

“Bij ons kun je terecht voor alles op het gebied van je tuin, je vijver en we hebben een uitgebreide dierenafdeling. Persoonlijke service en kwaliteit vinden wij heel belangrijk,” aldus Martijn. 

Wil je met Pasen aan de slag?

Kom dan langs bij Tuincentrum van de Hulsbeek aan Oosteind 1 in Wanroij, tweede paasdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Als extraatje dit jaar, zullen zij op Koningsdag ook de deuren openen van 10.00 tot 16.00 uur.

Voor meer informatie over de winkel en het assortiment zie www.tuincentrumvandehulsbeek.nl of volg ze op Facebook of Instagram.