Wekelijks plaatsen we in De Neije Krant en op inmill.nl foto’s en artikelen uit het archief van Toon Willems. Dit onder de titel Mill van toen.

Hebt u ook leuke foto’s voor deze rubriek? Denk aan familie- groep- of clubfoto’s uit het verleden, foto’s van gebeurtenissen in Mill of andere foto’s die mooi zijn om te bewaren en publiceren, mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met ingang van 25 Februari heb ik mijn zaak overgedragen aan de firma G. v.d. Leijgraaf. Aan mijn gehele Cliëntele in Mill en omstreken betuig ik mijn oprechte dank voor het zovele jaren genoten vertrouwen en ik hoop, dat dit vertrouwen onverminderd zal geschonken worden aan mijn opvolger, die de zaak op de zelfde wijze zal voortzetten.
Met de meeste hoogachting teken ik.
A. Kremers - Poos

Bij deze berichten wij U, dat wij  per 25 Februari a.s. hebben overgenomen de drogisterij van A. Kremers - Poos , Kerkstraat 12 , Mill.
Onder gediplomeerde deskundige leiding bieden wij U op het gebied van drogisterij , cosmetica, bijouterieën, behang, verf en glas, de beste kwaliteit tegen de laagste prijs.
Met de grootste mogelijke service staan wij steeds voor U klaar.
Steeds gaarne tot Uw dienst tekenen wij
Hoogachtend,
v.d. Leijgraaf
Drogisterijen
Kerkstraat 12 Mill, tel. 275 

Bron foto: Hermsen Fotografie

Meer van dit soort foto’s bekijken?

Bezoek dan de Facebookpagina van Toon Willems onder de naam Mill van toen.