Haku Witgoed Specialist in Schaijk bestaat dit jaar 40 jaar. Dit gaan zij vieren op 1, 2, 3 en 4 mei 2024 met leuke acties. Maar men wil vooral tijdens dit jubileum de vele klanten bedanken voor hun vertrouwen in de diensten en producten van Haku.

Voor deze grote groep klanten is er dan ook wat speciaals bedacht, want hoe langer men bij Haku klant is, hoe meer kans op leuke prijzen.

Voor De Neije Krant Podcast ging Corné Kremers op bezoek bij Mia en Hans Kuijpers van Haku aan het Europaplein in Schaijk om met hen terug te kijken op deze 4 decennia ondernemerschap. Maar ook werd er gesproken met de medewerkers Anneliek van Dorst, Felix de Man, Bart Timmers en Stein Goedhard. Wat volgde was een informatief en open gesprek over de start en groei van dit familiebedrijf en de toekomst. Techniek van deze opname was in handen van Thijs van den heuvel.

Beluister De Neije Krant Podcast via alle bekende podcastproviders en apps. Ook zijn alle gesprekken terug te vinden in de rubriek Podcast op www.inmill.nl.