Elektro-installatiebedrijf Van Lanen heeft haar 45-jarig bestaan met een bijzonder gebaar van solidariteit gevierd. Als onderdeel van hun jubileumviering hebben ze besloten om het Marikenhuis Land van Cuijk als hun goede doel te steunen.

Dit betekent dat alle ontvangen geschenken en donaties rechtstreeks naar deze waardevolle organisatie zijn gegaan.

Het Marikenhuis Land van Cuijk is een toegewijde vrijwilligersorganisatie die essentiële ondersteuning biedt aan mensen die kanker hebben (gehad), evenals aan hun dierbaren en nabestaanden. Met een scala aan diensten en programma's streven ze ernaar om een bron van hoop en kracht te zijn voor degenen die getroffen zijn door deze uitdagende ziekte. Zo organiseert de organisatie onder andere yoga sessies, wandelingen en nog veel meer. Daarnaast startte ze op 22 mei met het thema positieve gezondheid bij De inloop in Boxmeer. 

Recentelijk heeft Van Lanen het Marikenhuis uitgenodigd om het opgehaalde bedrag van 7.300€ te overhandigen.  Jeannette Posthumus van het Marikenhuis uitte haar diepe dankbaarheid aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit nobele doel: "Zonder jullie hulp en vrijgevigheid zouden we nooit in staat zijn geweest om dit indrukwekkende bedrag in te zamelen voor het Marikenhuis. Jullie steun heeft echt het verschil gemaakt en zal een blijvende impact hebben op de levens van degenen die getroffen zijn door kanker in onze gemeenschap."

Ook wil Van Lanen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het bereiken van dit fantastische bedrag voor het Marikenhuis.  Ze zijn blij dat ze op deze manier een steentje bij hebben kunnen dragen aan een goed doel binnen de regio. 

https://www.marikenhuis.nl