Op zondagmiddag 2 juni werd Jan School uit Mill benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De Koninklijke onderscheiding werd uitgereikt door burgemeester Marieke Moorman tijdens de viering van het 50-jarig bestaan van buurtvereniging Vilheide in Mill.

Jan School is vanaf 1993 actief voor de buurtvereniging Vilheide in Mill. Hij is 6 jaar actief geweest voor de Kindercommissie van deze buurtvereniging en hij organiseerde diverse kinderactiviteiten. Vanaf 2006 is hij secretaris van deze buurtvereniging. Ook is hij 17 jaar lid van de zogenaamde papiercommissie en wekelijks is hij te vinden bij het inzamelpunt voor oud papier.

Daarnaast is hij 25 jaar vrijwilliger geweest bij de Stichting Kinderfeesten Mill (SKM) en ook daar organiseerde hij allerlei activiteiten voor de kinderen. Vanaf 2002 zet hij zich in voor De Millse Missie vrienden. Hij verricht daarvoor allerlei hand- en spandiensten, zoals kledinginzamelingen.

Hij heeft ook 16 jaar vrijwilligerswerk verricht voor voetbalvereniging Juliana in Mill. Verder is hij bijna 10 jaar actief als vrijwilliger bij de Raamvallei Duomarathon in Mill. Ook voor de Stichting Carnaval Mill verricht hij ruim 10 jaar hand- en spandiensten. Vanaf 2009 is hij vice-voorzitter en bestuurslid van Hart-veilig Mill-west.

Hij wordt omschreven als een man met een groot zorghart en hij is mantelzorger voor zijn broer en jaren mantelzorger geweest voor andere naaste familieleden. Ook is hij vanaf 2021 vrijwilliger bij Hospice de Cocon in Sint Anthonis.

Vanwege de intensieve en betrokken inzet van Jan op lokaal niveau, heeft de Koning het besluit genomen om hem te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.