Rotary Cuijk ~ Maaskant heeft het afgelopen jaar met trots geld ingezameld voor Stichting De Ladder Mill, een kleinschalige woonvorm voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking en een (intensieve) zorgvraag.

Stichting De Ladder Mill bestaat 10 jaar en om deze bijzondere mijlpaal te vieren, heeft voorzitter Johan Arts op zaterdag 1 juni 2024 een cheque ter waarde van €3200 uitgereikt aan de stichting.

Stichting De Ladder Mill, is ontstaan uit een initiatief van twee enthousiaste ouderparen. De stichting biedt jongvolwassenen met een verstandelijke beperking een stabiel thuis waar ze veilig, gezellig, leerzaam en stimulerend kunnen wonen. Het doel is om hen een plek te bieden waar ze een gelukkige en zinvolle toekomst kunnen opbouwen met de juiste ondersteuning en hulp, in een vertrouwde omgeving met vertrouwde begeleiders.

Voorzitter Johan Arts sprak bij de overhandiging van de cheque zijn waardering uit voor het werk van Stichting De Ladder Mill: “Het is inspirerend om te zien hoe Stichting De Ladder Mill het leven van jongvolwassenen met een verstandelijke beperking verrijkt. We zijn trots dat we als Rotary Cuijk ~ Maaskant een steentje kunnen bijdragen, zodat deze prachtige organisatie dit feestelijke jubileum kan vieren.”

Op deze dag was er ook de mogelijkheid om een kijkje te nemen in het woonhuis en een bezoek te brengen aan de dagbesteding, zodat belangstellenden zelf konden zien hoe de stichting bijdraagt aan het welzijn van haar bewoners.

Rotary Cuijk ~ Maaskant bedankt alle leden en donateurs voor hun genereuze bijdragen het afgelopen jaar en blijft in de toekomst meerdere goede doelen ondersteunen.