Word lid in juni en maak ook kans op een e-reader!

De zomerperiode is het ideale moment om tot rust te komen en de Bibliotheek biedt de perfecte inspiratie voor een geslaagde vakantie. Met onze abonnementen geniet je van boeken, tijdschriften, luisterboeken, e-books en nog veel meer.

Een lidmaatschap van de Bibliotheek is nu wel heel voordelig: je leest de hele zomer gratis als je een jaarabonnement afsluit. Bovendien maak je kans op een van de drie Kobo e-readers! Meld je aan in juni en wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars. Kijk voor meer informatie op www.biblioplus.nl/zomeractie.

Ik ga op reis en neem mee...

Vertrek je binnenkort op reis? Bij BiblioPlus vind je naast de meest recente toptitels ook reisgidsen, vakantieplanners, fotoboeken en reisverhalen over nabije en verafgelegen vakantieoorden. Zoek je het deze zomer dichter bij huis? In de bibliotheek vind je gidsen en kaarten voor wandeltochten of fietsroutes in de mooiste streken en steden in eigen land. 

Eindelijk tijd voor je hobby’s

Ben je een gepassioneerd wijnproever, biologisch tuinier of wielersportfanaat? In de Bibliotheek vind je boeken en tijdschriften over jouw favoriete bezigheid. Kook je graag of zoek je tips voor pasta’s of tapas? Geen probleem! Onze collectie biedt voor ieder wat wils.

Probeer ook eens een luisterboek

Een luisterboek is een ideale manier om te ontspannen en te genieten van een mooi verhaal. Luister terwijl je onderweg bent in de auto, trein, vliegtuig, op de fiets of tijdens een wandeling. Met de handige app van de Online Bibliotheek heb je altijd toegang tot inspirerende verhalen, waar je ook bent. Met 13.000 luisterboeken vind je altijd wel iets wat bij je past.

Ontwikkel jezelf met online cursussen

Wil je jezelf blijven ontwikkelen? Dat kan als lid van de Bibliotheek helemaal gratis! Met Goodhabitz en Soofos kun je snel en gemakkelijk workshops en trainingen volgen vanuit huis. Het aanbod bestaat uit meer dan 160 studies, waaronder persoonlijke effectiviteit, communicatie, gezondheid, digitale vaardigheden en social media. Wil je beter omgaan met PowerPoint, leren presenteren of je verdiepen in fotografie? Het kan allemaal!

Doen!

Genoeg aanleiding dus om deze zomervakantie te genieten van wat de Bibliotheek jou als lid te bieden heeft. Uiteraard zijn kinderen tot 18 jaar gratis lid van de Bibliotheek. Volwassenen die in juni lid worden profiteren van drie extra maanden op het jaarabonnement.