Kersten financieel advies staat al 35 jaar bekend om zijn persoonlijke benadering en maatwerkoplossingen voor iedere klant. Het is een vertrouwde naam in de financiële dienstverlening.

Onlangs heeft dit familiebedrijf uit Oeffelt de verzekeringsportefeuille van Erik Geurts Verzekeringen overgenomen. “Een hartelijk welkom aan alle nieuwe klanten uit Sint Hubert en omgeving.”

Kersten werd opgericht in 1989 door Jan en Annie Kersten. Tegenwoordig wordt het bedrijf geleid door hun zoon Robert Kersten. Onder zijn vleugels is Kersten groter gegroeid. Hij werkt inmiddels met een team van acht betrokken medewerkers. Het bedrijf heeft in de afgelopen maanden een uiterlijke metamorfose gehad, met een nieuw logo en een frisse huisstijl. Daarmee is Kersten ook in dat opzicht klaar voor de toekomst.

Persoonlijke zorg en betrokkenheid zijn altijd belangrijke kernwaardes geweest en dat zal ook zo blijven. Met de recente uitbreiding belooft Kersten de klanten van Erik Geurts dezelfde kleinschalige service op maat die ze gewend zijn. “Alles blijft hetzelfde maar dan onder een nieuwe, maar vertrouwde vlag,” verzekert Robert. “Kersten blijft gewoon Kersten, met een hart voor lokale en persoonlijke dienstverlening.”

De overname past perfect in de groeistrategie van Kersten en biedt het bedrijf de kans om haar expertise in verzekeringen, hypotheken, financieel advies en risicomanagement uit te breiden naar een grotere klantenkring. “Deze stap biedt ons de mogelijkheid om onze diensten aan een bredere groep aan te bieden, terwijl we onze kernwaarden van een lokaal en vertrouwd adviseurschap behouden,” legt Kersten uit.

Kersten financieel advies is niet alleen specialist in verzekeringen, maar biedt een compleet pakket van financiële diensten. Als zelfstandig adviseur van RegioBank kan Kersten haar klanten alle dagelijkse bankdiensten bieden. Dat is inmiddels uniek in de regio. Van het openen van een nieuwe spaarrekening tot het adviseren over de juiste hypotheek, Kersten staat klaar met deskundig advies en ondersteuning.

Bij Kersten gaat de dienstverlening verder dan het standaard aanbod. Ook nieuwe klanten mogen rekenen op uitgebreide ondersteuning op verschillende financiële gebieden:

  • Verzekeringen: Of het nu gaat om persoonlijke, zakelijke, of gespecialiseerde verzekeringen: Kersten biedt polissen die precies zijn afgestemd op de wensen en behoeften van elke klant.
  • Hypotheken: Kersten helpt bij het vinden van de juiste hypotheek om een woning te financieren tegen uitstekende voorwaarden. En dat is dus in voor iedereen weer anders.
  • Financieel advies: Van pensioeninzicht tot investeringen, Kersten helpt mensen inzicht te krijgen in hun financiële toekomst. Wij zoeken naar een passende oplossing, zodat je vrijuit kunt leven.
  • Risicomanagement: Het identificeren en beheren van financiële risico's om mensen te beschermen tegen onvoorziene omstandigheden. “Wij nodigen onze klanten regelmatig uit om hun financiële situatie te evalueren en zo nodig aanpassingen te doen."

Kersten verzekert een soepele overgang voor alle nieuwe klanten en streeft ernaar om elke klant zich volledig thuis te laten voelen. “We kijken ernaar uit om persoonlijk kennis te maken met iedereen. We laten graag zien hoe Kersten kan helpen bij het realiseren van ieders financiële dromen,” zegt Kersten. 

Daarom nodigt Kersten financieel advies iedereen uit om de persoonlijke, professionele service die het bedrijf biedt, te komen ervaren. Bezoek de website www.kerstenfinancieeladvies.nl voor meer informatie of kom langs bij het kantoor in Oeffelt. Het team van Kersten staat klaar om u te verwelkomen en te ondersteunen met elk financieel vraagstuk.