Snoeihout is zeer geschikt voor het opwekken van duurzame energie. Daarom wordt in het Land van Cuijk en Boekel schoon snoeihout aan huis ingezameld. Dit gebeurt tussen 22 februari en 18 maart 2016. U dient zich hiervoor wel aan te melden! Aanmelden kan nog tot en met 14 februari 2016.

Aanmelden tot en met 14 februari 2016
Aanmelden kan middels een digitaal aanmeldformulier. Dit is te vinden op www.afvalaanbieden.nl/snoeihout. Het aanmeldformulier dient volledig ingevuld uiterlijk zondag 14 februari 2016 geretourneerd te worden.

Snoeihout aanbieden vóór 22 februari 2016
Het snoeihout dient vóór 22 februari op één hoop klaar te liggen. Ook mag alleen schoon snoeihout zonder blad worden aangeboden. Coniferen, bladhoudende takken, naaldhout, boomstronken, timmerhout, e.d. worden niet geaccepteerd. Kijkt u voor alle aanbiedvoorwaarden op www.afvalaanbieden.nl/snoeihout. Het snoeihout moet aan die voorwaarden voldoen. Wanneer het aangeboden snoeihout niet voldoet aan de voorwaarden wordt het snoeihout niet geaccepteerd.

Voor meer informatie
Bekijk de website: www.afvalaanbieden.nl
Download de AfvalApp: www.deafvalapp.nl 
Stuur een e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volg ze op Twitter: @BCA_LvCB
Bel de Afvalinfolijn: 0485 - 338 352