Wijkraad Mill-west zoekt vrijwilligers voor het inrichten van het voormalige terrein van de Leeuwerikschool! Hier gaan ze op zaterdag 12 maart vanaf 9.30 uur met boomstammen speelelementen creëren, een insecten-/vlindertuin inrichten, ruimte maken voor een voetbalveldje en zorgen dat het terrein gezellig wordt ingericht.

Alle hulp is nodig
Een terrein waarbij de kinderen weer met de ouderen herenigd kunnen worden. Een terrein met speelelementen voor kinderen ingevuld met boomstammen en een insectentuin, een plukveld voor jong en oud waar ook ruimte is om gezellig te kletsen op een bankje of te voetballen met je vriendjes en vriendinnetjes. Dit is wat Wijkraad Mill-west hier wil maken.
De wijkraad zorgt in samenwerking met sponsors en de gemeente voor de materialen. Uw hulp is nodig om met u en vóór u hier een gezellige plek te creëren.

Wat kunt u doen?
Er moet zand naar de zandspeelplek worden gekruid, houtsnippers voor de wandelpaden moeten worden verdeeld. Het insectenhotel moet op zijn plek worden gezet, en het klimtoestel moet worden opgetuigd.
Maar ook kunt u helpen met koffie inschenken, het veld stenen vrij maken, of het vlak harken van ongelijkmatige stukken terrein. Kortom alle hulp is welkom, van jong tot oud!

Meld u aan
Schrijf u direct in via www.nldoet.nl. Ga naar “Klus zoeken” en zoek onder Mill naar “Inrichting terrein voormalige Leeuwerikschool”. Meld u aan en zo helpt ook u op zaterdag 12 maart mee aan een mooier stukje Mill-West!