Emma Loeffen

"Kleine meisjes worden groot!", zo wordt gereageerd onder een eerste Facebookbericht over de geslaagde clip-opnames voor de nieuwe plaat van DJ REsound (Johan de Groot) en Emma Loeffen, genaamd "Empty minds". Die reactie is spot-on!

De uit Vianen (bij Cuijk) afkomstige Emma is groots geworden in zowel stemgebruik als gewaardeerd zangeres. Na haar succesvolle optreden in The Voice Kids, seizoen 2, is Emma inmiddels ontwikkeld tot een regionaal bekende zangeres. "Vanaf de eerste seconde was het mijn droom eens een nummer uit te brengen en dat gaat nu gebeuren!".

Een niet alledaagse combinatie van een zeer herkenbare balladstem van Emma, verweven met moderne dance/pop muziek. DJ en Producer Johan de Groot (geboren en getogen in Beers en nu wonende in Oss) vond het de benodigde tijd en energie meer dan waard. Na eerder succesvol enkele covers te hebben opgenomen in zijn eigen studio, zijn Emma en Johan wederom de studio in gedoken. Nadat de plaat gereed was, heeft één van de betere studio's van Nederland, Sound Vision Studio te Arnhem, aangegeven de track te willen distribueren! Uiteraard moet een serieuze release met een clip vergezeld gaan. "Door omgevingen uit de regio te gebruiken blijven we dichtbij onze roots, dat voelt goed. We hebben met ons beperkte budget een meer dan geweldig resultaat neergezet!", aldus het muzikale duo. Begin 2016 is de clip opgenomen bij o.a. Kasteel Aldendriel te Mill en nu is Emma 100% ready voor haar debuut in de muziekwereld. "Empty minds" zal je zintuigen prikkelen. Een moderne radiowaardige track, dansbaar, maar ook heerlijk om enkel naar te luisteren. "We hopen op de volledige support uit de regio, alleen dan kan deze track in de hitlijsten komen! Alle succes draait om support in de vorm van downloads, views, deelacties en likes. Wij hopen dat jullie Emma en mij willen steunen in onze creativiteit!", aldus de DJ.

De track is 1 maart 2016 digitaal uitgekomen en is in elke online portal te koop en te streamen, ook de clip zal dan te zien zijn op YouTube. Daarna ligt Emma's mogelijke "Stairway to heaven" in de handen van het publiek!