Onlangs liep er via De Neije Krant en de site inmill.nl een prijsvraag. Daarmee was een bowlingarrangement te winnen van Fitland – Hotel de Vrije Teugel in Uden. Dit door antwoord te geven op de vraag, hoe heet het natuurgebied waar de Bedafseweg, waar de Vrije Teugel te vinden is, deel van uitmaakt.

Heel wat mensen wisten dat dit de Maashorst is. Uit alle inzendingen is die van Tosca Franken uit Mill getrokken. Zij wint daarmee een bowling arrangement voor 4 personen bestaande uit 1 uur bowlen, 1x gemengd warm bittergarnituur en 3 consumptiemunten per persoon. Namens De Neije Krant en inmill.nl, proficiat en veel plezier!

In juli 2012 werd Fitland – Hotel de Vrije Teugel aan de Bedafseweg in Uden geopend. Een compleet gemoderniseerd party- en evenementencentrum met 50 luxe en moderne hotelkamers. Het complex heeft voor de gehele regio op het gebied van horeca, vergaderingen, toeristische en recreatieve zaken heel wat te bieden. Ook het restaurant en de bowlingbanen trekken bezoekers uit de gehele regio naar het prachtige natuurgebied met tal van fiets- en wandelroutes. 

In het souterrain van Fitland Hotel Uden bevinden zich 10 hypermoderne bowlingbanen, een gezellig Grand Café en een Lounge. Voor zowel jong als oud is bowlen in Uden één groot feest. De ledverlichting in combinatie met de witte banen en videoclips geven bowlen anno nu een nieuwe dimensie. Daarnaast zorgt het ‘bumpersysteem’ dat de goten dicht gaan wanneer de wat kleinere kinderen zich uitleven en de bal dus altijd de kegels raakt.

Meer weten over de mogelijkheden en arrangementen van Fitland – De Vrije Teugel? Zie www.vrijeteugel.nl.