1 maart 2016 wonen onze bewoners al weer 2 jaar in hun nieuwe thuis in de oude brandweerkazerne in Mill. In deze 2 jaar hebben we hard gewerkt aan participatie met de omgeving, samenwerking met scholen en het ontwikkelen van ons ‘gezin’. Een mooie periode om terug te blikken en iedereen te laten weten waar we nu mee bezig zijn en hoe het met ons gaat.

En het gaat ons goed. Tal van activiteiten worden er in en rondom Mill georganiseerd en wij genieten daar steeds weer van mee. Door de weeks gaan we naar onze dagbesteding en ook naar Florian, de dagbesteding die door de Ladder wordt geboden achter op het terrein. We wandelen en fietsen veel in onze mooie omgeving, ondernemen thuis gezellige activiteiten en genieten van bezoek. Het samenwonen bevalt ons en het is niet enkel meer een prachtig huis, maar een echt thuis en inmiddels zijn wij ook, met vallen en opstaan, gegroeid tot een hecht gezin.

Wij willen iedereen laten weten dat we erg blij zijn dat Floris ook zijn plekje zal gaan vinden bij Stichting de Ladder Mill. Vanaf eind maart betrekt hij zijn kamer en wij heten hem enorm welkom!

Stichting de Ladder Mill is ontstaan vanuit het enthousiasme van 2 ouderparen. De doelstelling van de stichting is het bieden van een stabiele, kleinschalige woonvorm en dagbesteding voor een groep van max.8 mensen met een verstandelijke beperking die een voortdurende (intensieve) begeleiding en verzorging nodig hebben.

De Ladder staat voor onze visie: met de juiste hulp en door samenwerking kunnen we stabiel en evenwichtig stijgen tot de juiste hoogte. We kunnen tezamen zorgen voor een goede balans, stabiliteit en een transparante leefomgeving. De hoogte van klimmen is niet van belang, als wel het zorgen van een goede balans op de juiste trede door het steeds weer participeren op de mogelijkheden van het moment.

Stichting de Ladder Mill
www.stichtingdeladder.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.