In opdracht van KPN wordt gestart met de verbetering van het netwerk in Mill. Dankzij deze upgrade beschikken veel woningen in Mill binnenkort over kwaliteitsinternet met meer dan 100 Mb/s snelheid.

De werkzaamheden starten deze week. Ook hier wordt in eerste instantie gegraven om glasvezel aan te leggen naar de wijkkasten. Nadat er ongeveer drie weken is gegraven worden er nog diverse werkzaamheden aan en rondom de wijkkasten uitgevoerd. Vanaf eind mei is de upgrade van het netwerk ook in Mill helemaal gereed. De graafwerkzaamheden zullen vooral plaatsvinden van af de Brugseberg richting de Leeuwerikstraat naar de Schoolstraat en de Molenstraat. Tevens zal er ook gegraven worden langs de Molenheidseweg en tot slot aan en nabij de Nimrod in Sint Hubert.

Zij doen er uiteraard alles aan om de overlast in de straat zoveel mogelijk te beperken en signaalonderbreking te vermijden. Desondanks kan het voorkomen dat bewoners tijdens de werkzaamheden gedurende een korte periode geen verbinding hebben.

Voor vragen over de werkzaamheden, kunnen bewoners contact opnemen via 088 - 006 37 44 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..