Op dinsdag 19 april heeft politieke vereniging Algemeen Belang ’90 om 19.30 uur een openbare vergadering in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Iedereen, ook niet leden, zijn op deze vergadering van harte welkom. Wilt u als niet lid hierbij ook aanwezig zijn? Laat dat dan even weten via het AB’90 secretariaat bij Mayke Selten vd Elzen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06 - 11 05 17 78. Ook wanneer u een speciaal onderwerp op de agenda van deze bijeenkomst wilt plaatsen kunt u dit aan Mayke doorgeven.

Tijdens deze openbare vergadering zal ook gesproken worden over de voorgenomen reconstructie van de Dorpsstraat in Langenboom. Dit punt is door iemand uit Langenboom op de agenda geplaatst en deze wil hier graag met de leden, fractie en bestuur van Algemeen Belang ’90 over van gedachten wisselen. Verder wordt ook de raadsagenda van 21 april besproken.
Bij deze vergadering is ook de fractie en AB’90 wethouder aanwezig. Zij zullen ook actuele ontwikkelingen toelichten en waar mogelijk vragen beantwoorden.

Meer weten over Algemeen Belang ’90?

Bekijk dan de website www.ab90.nl. Ook is AB’90 actief op Facebook en Twitter. Via deze kanalen is uiteraard ook contact met Algemeen Belang ’90.