Vanaf dinsdag 19 april wordt bij de aanvraag van een document – bijvoorbeeld een paspoort of een rijbewijs – naar uw mobiele telefoonnummer gevraagd. Uw gemeente kan u dan een SMS sturen zodra het aangevraagde document voor u klaar ligt.

U haalt het dan af bij de receptie van het gemeentehuis van uw eigen woonplaats. Met deze service willen de gemeenten Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert hun inwoners extra van dienst zijn.

Drie gemeentehuizen

Sinds kort kunnen inwoners uit de gemeenten Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert voortaan in elkaars gemeentehuizen terecht voor het aanvragen van een document. Dat is met name handig voor inwoners die overdag verhinderd zijn maar die nu kunnen kiezen uit drie verschillende avondopenstellingen. Het afhalen van het aangevraagde document moet echter nog wel in het eigen gemeentehuis. Daarvoor hoeft u geen afspraak te maken en ook bestaat er geen wachttijd. Afhalen kan eenvoudigweg bij de receptie.

SMS

Vanaf 19 april is een extra service toegevoegd. Als u bij uw aanvraag uw mobiele telefoonnummer doorgeeft, krijgt u een SMS zodra uw document bij de receptie van uw gemeentehuis klaarligt.