Vanaf medio juni zal VA Elektra te vinden zijn in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Houtzagerijstraat 3 in Mill. “Op onze huidige locatie hadden we door de groei van de afgelopen jaren, te weinig ruimte,” vertelt eigenaar Frank van Amstel.

“Hier aan de Houtzagerijstraat hebben we straks ook de mogelijkheid om meer rond domotica, alarm en camerasystemen te laten zien. Tevens hebben we hier meer mogelijkheden voor verdere groei van ons bedrijf.”

Frank van Amstel (3 juni 1973) uit Wilbertoord is sinds 2011 actief met het bedrijf VA Elektra. “In mei 2013 heb ik de werkzaamheden van de gebroeders Minten in Wanroij overgenomen. Sinds die tijd zijn wij gevestigd aan de Peelstraat in Wanroij waar we trouwens met veel plezier gewerkt hebben. Op dit moment hebben we te weinig ruimte en ook geen ruimte om klanten te kunnen ontvangen en dat hebben we op de Houtzagerijstraat wel. Het is niet dat we weg willen uit Wanroij maar deze nieuwe locatie past op dit moment precies ons”.

Frank richtte zich in eerste instantie met zijn bedrijf op de particuliere en de klein zakelijke markt. “De gebroeders Minten bediende dezelfde markt, dus dat was een mooie aanvulling. Inmiddels zijn we werkzaam met 5 monteurs. We installeren en onderhouden elektrotechnische en beveiligingsinstallaties voor particulieren en bedrijven, van verbouwing tot nieuw bouw. Zo zijn we bijvoorbeeld werkzaam bij een grote zorginstelling in Brabant en Limburg en hebben het onderhoud van alle gebouwen van de gemeente Sint Anthonis.” 

De laatste tijd is er binnen het bedrijf volop uitbreiding geweest op het gebied van alarminstallaties en camerasystemen. “De hoofdtak van ons bedrijf is wel elektra-installatie, maar de vraag naar beveiligingsinstallaties, waarvoor wij ook gecertificeerd zijn, is de laatste tijd echt groeiende.”

Meer weten over Frank van Amstel en zijn bedrijf?

Zie www.vaelektra.nl.