Wat vind je leuk en waar wil jij je tijd aan besteden? Het is een vraag die veel mensen bezighoudt. Zodra je klaar bent met je werkzame leven en ineens in de ‘wereld’ belandt van senioren - menioren.

Wat kan en wil ik gaan doen: vakantie-fietsen - kaarten-wandelen-biljarten- boek lezen enz. ja dat kan. Maar wat ook kan, is deelnemer worden van het Senioren Hobby Centrum in Mill. Daar zijn activiteiten die je mogelijk leuk vindt.

In het leven liggen maar weinig dingen vast. Jij bepaalt voor een heel groot deel zelf hoe je jouw leven indeelt en wat je ermee doet. Deze vrijheid maakt de keuze soms zo ontzettend lastig. Want wanneer weet je of je de goede keuzes maakt? Er zijn ten slotte zoveel mogelijkheden

Sommige mensen weten precies wat ze willen met hun leven. Ze hebben van nature een bepaalde passie. Ze zijn doelgericht, en weten van jongs af aan al wat ze willen bereiken. Maar niet iedereen is van nature zo gepassioneerd.

Toch schuilt in deze passie het antwoord op de lastige vraag ‘wat kan ik nog met mijn leven?‘. Het ervaren van geluk is een belangrijk doel in het leven. En door dingen te doen die jij leuk vindt zul je meer geluk ervaren. Dit vind je misschien bij het Senioren Hobby Centrum in Mill. 

Wanneer u de creatieve manifestatie hebt bezocht in Myllesweerd 2 weken geleden hebt u een aardig overzicht gekregen wat het Senioren hobby centrum allemaal aanbiedt.
Daar is het mogelijk om te ontdekken waar jouw passies liggen. Voor de één is dat het leren van tekenen, schilderen, boetseren, stamboom café, koken voor de ander is dat bloemschikken, fotografie, film/video , creatief, talen, muziek, hout - metaal bewerking enz. De vraag is dus, waar word jij gelukkig van?

Wat vind jij leuk om te doen, en waar liggen jouw talenten? Zodra je iets vindt waar je talent voor hebt en ook ontzettend van geniet, heb je een richting gevonden. Om dit samen te doen met je eigen leeftijd genoten in een sociale omgeving waar veel mag, en niets moet.
Dit zou weleens datgene kunnen zijn waarmee jij je leven zin kunt geven. Interesse , laat ons dit even weten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0486 - 42 10 88.