Foto: Guus Fonteijn

Er zijn veel mensen die niet meer in staat zijn een wat langere wandeling te maken. Voor die mensen huurt de SWOM op donderdagmiddag, 16 juni een rolstoel bij de Zonnebloem.

De werkgroep meldt dat zij kunnen beschikken over veel vrijwilligers en 30 leerlingen van het Merlet College die allemaal willen helpen duwen. Daartoe krijgen de leerlingen deze  week een instructie ochtend hoe om te gaan met een rolstoel en met rolstoelers. Als u een leuke middag in de buitenlucht wilt doorbrengen met een mooi en lekker programma in de Jachthoorn, laat u dan eens heerlijk een middag rijden en verwennen. Ook al bent u nog lang niet toe aan een rolstoel, omdat u zich daarvoor nog te jong voelt. De wandeling is voor alle leeftijdscategorieën.

Start

De start van de wandeling “de boer op met de rolstoel” begint om 13.00 uur in het Landschapspark in Mill en voert via de stallen van de dikbilfokkerij “De Kraaijenboshoeve” en door landelijk Sint Hubert naar de Jachthoorn. De eigen bijdrage voor deze middag bedraagt 7 Euro, inclusief rolstoel, begeleiding, drankjes en hapjes en een leuk boekje. Te betalen vóór de start. De vrijwilligers betalen geen bijdrage. 

Parkeren

Het parkeren is momenteel moeilijk. Als u zo dicht mogelijk bij het Landschapspark wilt parkeren, dan kunt u dat doen op de parkeerplaats tegenover het Lagerhuis. Op de Schoolstraat zijn nu wat minder parkeermogelijkheden, daar parkeren de bouwvakkers van het centrum. U kunt ook goed parkeren op de Looierijweg achter Zorgcentrum Aldenhorst. 

Vervoer

Als u vervoer nodig heeft, kunt u dat melden iedere werkdag bij de Ouderen Hulp Dienst van de SWOM van 09.00 - 10.00 uur, tel. 0485 - 45 54 70. U kunt dat ook bij opgave vermelden. De Zonnebloem relaties geven zich op bij Corry Toonen, tel. 0485 - 45 28 07. De overige deelnemers geven zich op bij Guus Fonteijn, tel. 0485 - 47 00 54 / 06 - 22 55 24 27 iedere ochtend tussen 09.00 en 12.00 uur, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Een invulstrook vindt u op pag. 14 van de Neije krant van 31 mei of op de website www.swomill.nl. Die kunt u ook deponeren in de brievenbus van de SWOM in Myllesweerd.

Jachthoorn

In de Jachthoorn vindt u een expositie over Sint Hubert door de plaatselijke Heemschut. De kinderen van Basisschool de Schare zingen en dansen voor u, u krijgt muziek van accordeonist Dora Hartjens en het gemengd koor “Vals Plat” zingt uit volle borst voor u.