Wil je een glasvezel-aansluiting in huis, dan is het noodzakelijk om een abonnement te nemen bij een van de providers op LVCNET. Dat betekent dat het niet mogelijk is om tegen een éénmalige betaling - maar zonder diensten af te nemen - een glasvezel-aansluiting naar je woning te laten aanleggen. 

Gelukkig is er veel keuze in abonnementen. En mocht je niet tevreden zijn over de diensten van de door jou gekozen provider, dan kun je na een jaar altijd overstappen naar een andere aanbieder.

Inschrijven vóór 1 juli

Woon je in een kern, dan is een glasvezel-aansluiting gratis als je voor 1 juli 2016 inschrijft. In het buitengebied betaal je (naast de abonnementskosten) éénmalig 495 euro. Wil je later toch meedoen met glasvezel, dan zijn er extra kosten gemoeid met een aansluiting. Ook in die situatie is het niet mogelijk om je woning zonder een afgesloten abonnement met het glasvezelnetwerk te laten verbinden.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem contact op met de klantenservice 0485 - 745 800 (dagelijks van 9-11 uur en 18-20 uur), mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., neem contact op met een van de ambassadeurs in uw dorp of kom naar een inschrijfavond.