Gymert Physical Performance is gespecialiseerd in Small Group Trainingen. Een Small Group Training is een training van 50 minuten, begeleidt door een van onze coaches, met een groep van maximaal acht deelnemers. Je bent dus verzekerd van persoonlijke aandacht. Persoonlijke aandacht die je nodig hebt om je resultaten te behalen.

Bij Gymert Physical Performance heb je een eigen coach waarmee je jouw voortgang bewaakt. 50 minuten lang wordt je op de meest effectieve manier begeleid. Wij garanderen je dat je elke minuut gefocust zult zijn en na de les barst van de energie!

Onze trainingsruimte is speciaal ingericht voor Small Group Trainingen, er is voldoende bewegingsvrijheid en er zijn geen apparaten die je in een gewoon fitnesscentrum tegenkomt. We werken onder andere met halters, dumbbells, kettlebells, ballen en  touwen. En we werken vooral met alle bewegingsmogelijkheden van het menselijk lichaam!

Wij zijn dus geen 'traditionele' sportschool. Wij geloven in de pure sport, voornamelijk bestaand uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen. We zorgen steeds weer voor variatie en creativiteit in de trainingen,  je hoeft je dus nooit te vervelen.

Ons doel is om ongeacht je leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, jou zo snel mogelijk fit en gezond te laten worden.

Denk jij misschien ook dat personal training, dus één-op-één training, de meeste zoden aan de dijk zet? De praktijk wijst juist uit dat trainen in samengestelde groepen (vrienden, vriendinnen, familie, collega's en onbekenden) erg effectief is. Het groepsverband zorgt namelijk voor extra motivatie. Daarnaast houdt Gymert Physical Performance de groepen klein, zodat de coach het overzicht goed bewaart en jou op je eigen niveau kan begeleiden.
Je gaat een verbond aan met je coach en met jezelf; samen tot het uiterste gaan om jouw doelstellingen te halen. Wij garanderen onze bezielende begeleiding, jij geeft ons jouw oneindige commitment. Sporten is namelijk meer dan bewegen alleen, het is een way of life.

Herken jij je in deze filosofie? 

En ben je bovendien enthousiast, doelgericht en grensverleggend? Ga dan naar www.gymert.nl en plan een GRATIS proefles.

Gymert Physical Performance
Houtzagerijstraat 19
5451 HZ Mill
www.gymert.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.